0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


donderdag 24 augustus 2017

Nieuw in verkoop: Avond van de balletmuziek, Romeinse tragedies en Philippe Geubels

  • Avond van de balletmuziek
  • Romeinse tragedies - Toneelgroep Amsterdam
  • Philippe Geubels

Avond van de balletmuziek
Na het succes van vorig jaar keert De Avond van de Balletmuziek terug in de piste van Carré. Tijdens deze feestelijke avond worden bekende balletmuziekstukken op een frisse en eigentijdse manier ten gehore gebracht door Het Balletorkest, o.l.v. Ariana Matiakh. Ook dit jaar wordt het orkest bijgestaan door Nederlands grootste dansgezelschappen. Met hun prachtige dansstukken brengen ze op donderdag 25 en vrijdag 26 januari 2018 de muziek tot leven.

Bestel hier uw kaarten.

Romeinse tragedies - Toneelgroep Amsterdam
Sinds de première in 2007 op het Holland Festival reist Toneelgroep Amsterdam met Romeinse tragedies voor uitverkochte zalen de wereld rond. Van New York naar o.a. Adelaide, Londen, Montréal, Wenen, Avignon, Québec, Zürich en Barcelona. Ze eindigen waar ze zijn begonnen, in Amsterdam, met de grande finale in Carré van vrijdag 15 juni t/m donderdag 21 juni 2018.

Bestel hier uw kaarten.

Philippe Geubels

Tien jaar geleden stond Philippe Geubels voor het eerst op het comedy-podium. Snel daarna was er geen houden meer aan. Een stormachtige doorbraak in Vlaanderen volgde. Vier jaar geleden debuteerde hij in de Nederlandse theaters met ‘Made in Belgium’. Er volgde een even stormachtige doorbraak en de tour eindigde met uitverkochte shows in Carré. Na 2 jaar televisiewerk is hij terug en wil hij zijn publiek bedanken met een nieuwe voorstelling: ‘Bedankt voor Alles’. Geen compilatie of "best of" van de laatste 10 jaar, maar een show met nieuw materiaal! De Vlaamse komiek komt opnieuw naar Nederland en vertoont van dinsdag 10 t/m vrijdag 13 april 2018 zijn kunsten in Carré.

Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×