0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


zaterdag 30 januari 2016

Theater na de Dam, De Amsterdamse Tramharmonie, Kunsthart en Metropole Orkest & Kovacs

Theater na de Dam
Woensdag 4 mei, 21:00 uur

Wie op de avond van de Dodenherdenking behoefte heeft aan meer dan de twee minuten stilte, kan in het theater zijn hart ophalen. Op 4 mei om 21.00 uur spelen gelijktijdig, in het hele land, voorstellingen over de Tweede Wereldoorlog. Theater Na de Dam benadert elk jaar theatermakers en artiesten met de vraag of zij speciaal voor 4 mei een nieuwe voorstelling willen maken.

Bestel hier uw kaarten.

De Amsterdamse Tramharmonie
Zaterdag 28 mei, 20:00 uur

Hou je van een feestje? En ben je een beetje goed bij stem? De Amsterdamse Tramharmonie debuteert in Carré met een theaterconcert vol grootse hits en vergeten parels uit en over de hoofdstad. Maak je op voor een avond met kippenvel, meezingers en inhakers. Met theatermaker Joep Onderdelinden als reisleider maakt het orkest een muzikale tocht langs mijlpalen in de geschiedenis van Amsterdam en de Amsterdamse Tramharmonie. Willeke Alberti, Sjors van der Panne en Martijn Fischer zingen liedjes van weleer én van vandaag. Van Johnny Jordaan tot Hazes en via Tante Leen naar Ramses Shaffy.

Bestel hier uw kaarten.

Kunsthart - Mugmetdegoudentand
Vrijdag 27 mei, 20:00 uur

Kunsthart schetst in drie komische en diepgaande gesprekken een beeld van de Nederlandse volksaard en hoe we ons verhouden tot de kunsten. ZIEN: Wim Pijbes en de vrouw van de Fietsersbond hakken tijdens een intieme ontmoeting samen knopen door, in aanwezigheid van de Nachtwacht. HOREN: De vrouw van Armin van Buuren voert voorafgaand aan diens optreden tijdens de troonwisseling een opzienbarend gesprek met de chef-dirigent van het Concertgebouworkest, in aanwezigheid van een bestuurder. SPREKEN: Mark Rutte reageert als onverwacht kunstliefhebber vanuit het Torentje op de protesten van de kunstenaars op de bezuinigingen.

Bestel hier uw kaarten.

Metropole Orkest & Kovacs
Zaterdag 29 oktober, 20:00 uur

In 2014 maakte de wereld kennis met de Brabantse Sharon Kovacs (25). Ze bracht haar debuutsingle ‘My Love’ uit waarna optredens op o.a. North Sea Jazz en Lowlands volgden. Haar eerste volledige album ‘Shades of Black’ verscheen in 2015 en kwam direct op nummer 1 binnen in de hitlijsten. Niemand kon er meer omheen: Kovacs is een klasse apart. Haar rauwe en donkere stem gaat door merg en been en haar songs zijn stuk voor stuk puur en oprecht. Ook chef-dirigent Jules Buckley van het Metropole Orkest werd geraakt door de muziek van Kovacs. Komende maanden slaan de twee de handen ineen om te werken aan een bijzondere orkestratie van ‘Shades of Black’ en andere persoonlijke favorieten van de zangeres.

Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×