0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


zaterdag 19 november 2016

Herman van Veen zeven weken terug in Carré, extra voorstellingen Youp van 't Hek en Theo Maassen en Italiaanse superster Umberto Tozzi

  • Herman van Veen
  • Youp van 't Hek
  • Theo Maassen
  • Umberto Tozzi

Herman van Veen
Donderdag 26 oktober t/m zondag 10 december 2017

Herman van Veen keert terug naar zijn oude liefde Carré met een actueel programma. Zijn voorstelling is als een dagboek. Elke keer is anders, omdat hij er het grote en kleine nieuws en zijn persoonlijke ervaringen in meeneemt. Herman en Carré zijn sinds jaar en dag aan elkaar verbonden.

Bestel hier uw kaarten.

Youp van 't Hek - Licht
Woensdag 8 februari t/m zaterdag 4 maart en donderdag 25 t/m zaterdag 27 mei 2017

De grote zaken in een ander licht zetten en ze van hun zwaarte ontdoen. “Dat is mijn werk”, zegt Youp regelmatig. Daarvoor is hij op de wereld. Al meer dan dertig jaar doet hij dat met veel plezier voor volle zalen. Nu gaat hij, na een korte onderbreking, weer de boer op samen met zijn muzikant Rens van der Zalm. En het programma heet niet heel eigentijds Youp Light, maar gewoon Licht! Zelden dekte een titel zo goed de lading.

Bestel hier uw kaarten.

Theo Maassen - VANKWAADTOTERGER
Maandag 6 maart t/m donderdag 20 april 2017

Na vier jaar is Theo Maassen eindelijk weer terug. In de tussentijd had hij even wat anders te doen. De wereld kon toch wel éven aan haar lot worden overgelaten? Niet dus! Onbehagen houdt ons land in een ijzeren greep. "Het is oorlog!" roepen onze leiders. Maar wie is de vijand? En veel belangrijker nog: wie zijn wij? In VANKWAADTOTERGER stelt Theo Maassen orde op zaken zoals alleen hij dat kan.

Bestel hier uw kaarten.

Umberto Tozzi
Zondag 8 oktober 2017

De Italiaanse zanger Umberto Tozzi ‘Ti Amo’ komt naar Nederland en staat exclusief in Carré. Hij verkocht meer dan 32 miljoen platen en is wereldwijd een superster. Live slaagt Tozzi er telkens weer in zijn onvergetelijke hits als ‘Gloria’ en ‘Gente di Mare’ op een knappe en frisse manier te brengen, wat zijn concerten echte pareltjes maakt.

Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×