0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


dinsdag 29 oktober 2013

Succesvolle Humormarathon in Carré

27.641 euro voor de CliniClowns

Cabaretier Pieter Jouke heeft met zijn Humormarathon in Koninklijk Theater Carré 27.641 euro opgehaald voor de CliniClowns. Hij zou de ruim 42 kilometer tijdens een 4 uur durende benefietvoorstelling op een lopende band rennen. Hij redde het niet tot het eind, omdat hij niet fit was. De laatste 11 kilometer namen reservelopers het van hem over.

Collega-cabaretiers als Ronald Goedemondt, Richard Groenendijk, Brigitte Kaandorp, Jan Jaap van der Wal, Dolf Jansen, Katinka Polderman en Guido Weijers vermaakten de zaal belangeloos terwijl Jouke zich in het zweet werkte.

Vooraf was al duidelijk dat het spannend zou worden of Pieter Jouke de hele marathon zou lopen omdat hij ziek was geweest. Het publiek gaf hem desondanks een staande ovatie nadat de cabaretier letterlijk de handdoek in de ring gooide. "Sorry", zei de uitgeputte Jouke. "Maar iedereen ontzettend bedankt."

Jouke deed de Humormarathon om persoonlijke redenen. Zijn zoontje had vlak na de geboorte hersenvliesontsteking en het was maar de vraag of hij zou overleven. Uiteindelijk kwam het goed. "Wat de artsen en verpleegkundigen voor mij hebben betekend, kan ik nooit terugbetalen", zei hij eerder. "Maar op deze manier wil ik toch iets doen voor de CliniClowns, zodat zieke kinderen weer even kind kunnen zijn."

Koninklijk Theater Carré feliciteert Pieter Jouke én de CliniClowns met het mooie resultaat en bedankt alle cabaretiers voor de prachtige avond.

Hier kunt u een aantal mooie foto's van de Humormarathon bekijken.Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×