0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


donderdag 1 februari 2018

NIEUW: The Dire Straits Experience, Jethro Tull, Theater Na de Dam en meer

Theater na de Dam 
Vrijdag 4 mei om 21.00 uur.
Koop hier uw kaarten voor Theater na de Dam.

Theater Na de Dam is inmiddels een traditie: op 4 mei om 21.00 uur spelen in het hele land artiesten, toneelspelers, muzikanten en jongeren voorstellingen die betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog of die via de oorlog reflecteren op de wereld van vandaag. In de piste van Carré ziet u dit jaar een eenmalige muziekvoorstelling met als thema 'Oefening in verzet.'

Hans Klok - Hans Klok's House of Horror
Woensdag 15 augustus t/m zondag 2 september.
Koop hier uw kaarten voor Hans Klok´s House of Horror.

Hans Klok met zijn show Hans Klok's House of Horror al ruim 8 weken in Carré. Deze zomer staat hij opnieuw in Carré om het theater nog één keer om te toveren tot een waar House of Horror. De laatste kans om deze show, omarmd door pers en publiek, in Carré te zien!

Grote illusionisten uit het verleden zijn op zoek naar Hans Klok. Zij dulden hem niet in hun magische cirkel en willen alleenheerser blijven in hun rijk vol geheimen. Hans is niet bang voor zijn rivalen en gaat met nieuwe illusies de strijd aan met de legendarische grootmeesters van weleer. Wie wint dit macabere spel in Hans Klok’s House of Horror? U zult in deze griezelversie een nieuwe Hans Klok en vele internationaal bekroonde circusacts zien. Met revolutionaire projecties en speciale effecten wordt u meegezogen in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt.

Konstantin Wecker Trio met Jo Barnikel en Fany Kammerlander 
Zaterdag 3 november om 20.00 uur.
Koop hier uw kaarten voor Konstantin Wecker Trio met Jo Barnikel en Fany Kammerlander.

De beroemde Duitse 'Liedermacher' Konstantin Wecker komt voor een eenmalig concert naar Carré. Met het concert viert de 70-jarige zanger dat hij dit jaar 50 jaar op de bühne staat. Wecker wordt muzikaal begeleid door Fany Kammerlander op cello en Jo Barnikel op klavier.

Konstantin Wecker staat bekend om zijn maatschappelijk bewogen teksten. Naast diverse prijzen voor zijn muziek ontving hij door de jaren heen ook verschillende onderscheidingen voor zijn maatschappelijke betrokkenheid. Volgens Wecker kunnen poëzie en muziek de wereld wellicht niet veranderen, maar ze kunnen wel die mensen bemoedigen die aan die verandering werken. “Wij moeten blijven vasthouden aan onze ideaalbeelden van een gezagsloze en geweldloze samenleving, en die ideeën samen met anderen verder ontwikkelen”, aldus Wecker.

The Dire Straits Experience
Donderdag 15 november om 20.00 uur. 
Koop hier uw kaarten voor The Dire Straits Experience.

Voor de enorme schare trouwe fans leek het einde van de wereld toen The Dire Straits in 1995 hun optredens staakten. Maar dankzij diezelfde bevlogen liefhebbers is de muziek van de razend populaire rockformatie meer levend dan ooit tevoren. De roep om songs uit het muzikaal universum dat The Dire Straits nalieten, is onverminderd groot, ook bij de jongere generaties. ‘The Dire Straits Experience’ geeft gehoor aan die roep. Dire Straits bandlid Chris White en zes wereldklasse muzikanten maken deel uit van de artiesten die de parels uit het oorspronkelijke repertoire ten gehore brengen. Sultans of swingMoney for nothingPrivate investigations, the legend is alive!

Bijelo Dugme - Extra concert
Zaterdag 17 november om 20.00 uur.
Koop hier uw kaarten voor Bijelo Dugme.

Het concert van Bijelo Dugme op 24 maart aanstaande verkocht binnen no-time uit. Daarom komt de band op zaterdag 17 november voor een extra concert naar Carré. 

Bijelo Dugme speelt prachtige popmelodieën uit de wereld van Balkan-zigeuners en de rebelse spirit van postpunk. Ieder concert is als de soundtrack bij een film uit de laatste paar decennia in de Balkan. De band bestaat uit 10 musici, waaronder blazers, strijkers, percussie en zang.

Jethro Tull - 50th Anniversary Tour
Zondag 25 november om 20.00 uur.
Koop hier uw kaarten voor Jethro Tull.

De legendarische classic-rock-band Jethro Tull viert in 2018 hun 50-jarig jubileum. Bandleider, zanger en dwarsfluitspeler Ian Anderson brengt zijn band voor deze gelegenheid exclusief naar Carré voor de JETHRO TULL 50th Anniversary Tour. Tijdens deze bijzondere avond worden de grootste successen van Jethro Tull gespeeld, aangevuld met pareltjes uit zowel vroege jaren als latere perioden van deze invloedrijke progressieve rockers. 

Opgericht in 1968 begon Jethro Tull met voornamelijk blues georiënteerde rockmuziek, maar al snel stuwde de creatieve grenzeloosheid hen in progressieve richtingen. Het internationale succes volgde snel en midden jaren ‘70 kon Jethro Tull met recht één van de meest succesvolle live bands op het wereldtoneel worden genoemd, zij aan zij met Led Zeppelin, Elton John en The Rolling Stones. Nu, ruim 40 albums en meer dan 60 miljoen verkochte exemplaren verder is Ian Anderson erin geslaagd de band op dát hoge niveau te behouden en zelfs door te blijven ontwikkelen in die onnavolgbare Tull-sound. 

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×