0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


dinsdag 28 mei 2019

Oleta Adams in Carré met nieuwe theatertour

De Amerikaanse soulzangeres Oleta Adams komt op 24 maart 2020 naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Dit concert is onderdeel van een nieuwe theatertour, en de kaartverkoop voor de voorstelling in Carré start op zaterdag 1 juni om 10:00 uur. Klik hier voor kaarten en meer informatie. 

Tijdens deze nieuwe tour trakteren Adams en haar band de Nederlandse fans op een sfeervol nieuw programma, waarin zowel nieuwe nummers als bekende hits voorbijkomen. Adams werd geboren als domineesdochter en startte haar carrière op eigen voet met twee zelf gefinancierde gospelalbums. In 1989 werd ze bekend dankzij haar bijdrage aan het nummer ‘Woman in Chains’ van Tears for Fears. Ze volgde haar doorbraak een jaar later op met het succesvolle album Circle of One, dat de enorme hit ‘Get Here’ bevat.

Het vormde het begin van een glansrijke carrière waarin ze zelf zes keer de Top 40 haalde, meer dan 2,5 miljoen albums verkocht en vier Grammy nominaties in de wacht sleepte. Met inmiddels negen albums op zak heeft ze zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld van een gospelzangeres tot een veelzijdig artieste met invloeden uit soul, jazz, r&b, urban en pop. Oleta Adams heeft een warme band met Nederland. Zo trad ze eerder al op met de Ladies of Soul in een uitverkocht Ziggo Dome. Voor deze tournee kiest ze voor intieme locaties, en trekt ze met haar band gedurende twee weken langs de Nederlandse theaters.Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×