0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


dinsdag 8 november 2016

Opening In de Nok en Carré Atelier

Op maandag 7 november werd onze nieuwe foyer In de Nok officieel geopend. De inrichting is gemoderniseerd, maar het voor Carré zo kenmerkende spantendak is bewaard gebleven.  De verbouwing is mogelijk gemaakt door partners Wereldhave, Heineken en Stichting Nh1816. Daarnaast heeft het Carré Fonds dankzij haar donateurs met een grote gift bijgedragen aan de realisatie van dit project.  De foyer bevindt zich op de bovenste verdieping en biedt een prachtig uitzicht over de stad. De ruimte wordt behalve als foyer, op voorstellingsavonden ook als restaurant gebruikt. Daarnaast is de ruimte voor relaties af te huren als speciale plek voor een vergadering, (zakelijke) bijeenkomst of borrel.

Opening In de Nok & Carré Atelier
Tijdens de opening van de nieuwe foyer kregen de gasten een vooruitblik op het nieuwe seizoen en konden genieten van een proeverij van het menu van In de Nok. Jeroen Lauffer, chef-kok, heeft het menu samengesteld: “De kaart van In de Nok richt zich op het shared dining concept. De gerechten zijn klein en divers, waardoor de gerechten te combineren en te delen zijn.” De avond is afgesloten met een optreden van Rikkert van Huisstede, één van de vaste muzikanten van Herman van Veen. Hij trad op in de vide, die tegenwoordig door het leven gaat als het Carré Atelier. Deze ruimte is tijdens de verbouwing zo ver mogelijk ingericht om voortaan als permanente ruimte voor kennisoverdracht en talentontwikkeling te opereren.

Madeleine van der Zwaan, Directeur Koninklijk Theater Carré: “Carré bedankt de partners, Carré Fonds en haar donateurs voor de geweldige bijdrage waardoor het mogelijk is gemaakt In de Nok en Carré Atelier te realiseren. We zijn erg trots op het resultaat en zijn blij dat de eerste reacties op de restyling erg enthousiast zijn”.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×