0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


donderdag 17 september 2015

Opening NH1816 huiskamer

  • Fotograaf: Danny van Kolck
  • Fotograaf: Danny van Kolck

Voorafgaand aan de unieke avond waarop Paul van Vliet zijn 80e verjaardag vierde, werd de Nh1816 huiskamer in Koninklijk Theater Carré officieel in gebruik genomen. Naast een aantal financieel adviseurs en hun partners waren bestuursleden van de Goede Doelen Stichting Nh1816 aanwezig.

In 2014 schonk de aan Nh1816 Verzekeringen gelieerde stichting een nieuwe geluidsinstallatie aan Carré. De voorzitter van het Carré Fonds John Jaakke legde maandagavond uit waarom de geluidsinstallatie zo belangrijk is voor Carré. “De nieuwe installatie maakt het mogelijk dat de grote zaal ook rond grotere (meerdaagse) voorstellingen flexibel gebruikt kan worden en de geluidservaring verbeterd wordt. Inmiddels is al bij veel verschillende voorstellingen op het toneel en in de piste gebruik gemaakt van de nieuwe geluidsapparatuur. Artiesten als Elvis Costello en Jochem Myjer bejubelden de kwaliteit toen ze in Carré stonden afgelopen jaar. We zijn ontzettend dankbaar dat Stichting Goede Doelen Nh1816 hieraan heeft bijgedragen.”

De huiskamer is ingericht met historische emaillen borden waarop Nh1816 zichtbaar is. De huiskamer werd afgelopen maandag officieel in gebruik genomen door Cas Verhage, directeur van Nh1816 Verzekeringen en Hein Aanstoot, voorzitter van Stichting Goede Doelen Nh1816. Voor hen zijn samenwerken en samenzijn belangrijke gegevens. Maandagavond bezochten zij samen met het bestuur van het Carré Fonds de voorstelling van Paul van Vliet.

De voorstelling was er één om in te lijsten. Paul van Vliet vierde op het toneel zijn 80e verjaardag samen met vrienden Youp, Bert, Herman en Jochem. Vele collega’s waren aanwezig en ook Prinses Beatrix en Prinses Laurentien eerden Paul zijn verjaardag met hun aanwezigheid. De opbrengst van deze avond wordt geschonken aan UNICEF Nederland, waar Paul van Vliet zich als ambassadeur onvoorwaardelijk en toekomstgericht voor inzet.Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×