0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 12 oktober 2016

Partnership Vinites en Carré

  • Een toost op de nieuwe samenwerking door Madeleine van der Zwaan, directeur Carré, en Henrico van Lammeren, CEO Vinites

Per oktober 2016 presenteert Carré in al haar restaurants de wijnen van Vinites uit Haarlem. De samenwerking werd gestart met een overzichtproeverij van het assortiment voor horeca-ondernemers. Uiteraard kunt u als gast vanaf nu zelf de wijnen ervaren bij uw diner of pauze in Carré.

Henrico van Lammeren, CEO: "Vinites is trots op haar partnership met Koninklijk Theater Carré. Een partnership dat niet zomaar uit de spreekwoordelijke “lucht is komen vallen”. De theatergast stelt duidelijke eisen aan een glas wijn tijdens de pauze of na de voorstelling en Vinites heeft daar de afgelopen jaren kennis over kunnen opbouwen omdat zij passende wijnen levert aan meerdere theaters en muziekpodia in Nederland. Carré profiteert van deze kennis en Vinites profiteert van haar partnership met Carré. Het Vinites team wenst u een plezierige voorstelling."

Pieter van Opheusden, manager Publieksservices: "De missie van Carré is om iedere voorstelling weer, elke bezoeker te raken met de magie van Carré. Ook aan onze buffetten en in onze restaurants proberen we dit dagelijks te doen, en mooie wijnen zijn hier een onderdeel van."

Vinites is een partij die weet wat er speelt in de markt en daar met bijzondere, kwalitatieve wijnen op inspeelt. Vanaf de eerste gesprekken is Vinites een betrouwbare en prettige partner, die doet wat ze beloven! We kijken uit naar een mooie duurzame samenwerking.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×