0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


dinsdag 17 april 2018

Pepijn Gunneweg in gesprek tijdens Carré Beweegt

Bekijk het overzicht van de de gesprekken

Tijdens Carré Beweegt gaat Pepijn Gunneweg, acteur en komiek, in gesprek met Karel de Rooij en de artiesten van de verschillende gezelschappen die deze week te zien zijn. De bezoeker kan naast de voorstellingen van vier internationale gezelschappen ook deze gesprekken bijwonen.

Pepijn Gunneweg: “Carré Beweegt doet me denken aan mijn tijd met de Asthon Brothers tijdens het Edinburgh Fringe Festival. Karel de Rooij was één van onze grote inspiratiebronnen en ik ben verheugd om hem als gast te mogen ontvangen. Het is ontzettend inspirerend om met collega’s uit het vak te praten en ik ben benieuwd naar de ervaringen van al deze getalenteerde performers!”

Programma:

Donderdag 19 april om 21u in De Nok: Karel de Rooij
Vandaag gaat Pepijn Gunneweg in gesprek met Karel de Rooij. Karel de Rooij is één van Nederlands grootste kleinkunstartiesten en bekend als Mini uit het cabaretduo Mini & Maxi. Pepijn en Karel spreken over het vak, het genre en de Carré Beweegt.

Vrijdag 20 april om 21u in De Nok: Circolombia
Circolombia veroverde het publiek met hun explosieve debuutshow Urban, en ook de opvolger Acéléré ontving lovende reacties. De combinatie van de enorme kracht van de artiesten, hun indrukwekkende beheersing van het lichaam en de bereidheid om grote risico's te nemen, zorgt voor zwaartekracht tartende taferelen. De bezoeker krijgt een kijkje in het Colombiaanse circusleven, waarbij zang, lef, kracht en dans centraal staan.

Zaterdag 21 april om 21u in De Nok en zondag 22 april om 14u in de Café Foyer: Flip FabriQue
Flip FabriQue is ontstaan uit een groep jonge artiesten die in 2011 besloot hun dromen te verwezenlijken. In hun shows verwerken zij de ervaringen die ze hebben opgedaan bij prestigieuze gezelschappen als Cirque du Soleil en Cirque Éloize. De show Transit ontving wereldwijd lovende reacties en gaat over hoe het leven verandert en evolueert, en hoe ervaringen uiteindelijk herinneringen worden. Het gezelschap daagt het publiek uit om in het nu te leven en om fantasieën gedurende de show de vrije loop te laten.

Bekijk hier het volledige programma van Carré Beweegt.


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×