0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


dinsdag 28 maart 2017

Pet Shop Boys naar Carré

Het Britse duo Pet Shop Boys geeft op dinsdag 18 juli een concert in Carré. De kaartverkoop start vrijdag 31 maart om 11:00 uur via Ticketmaster.nl

Na het succes van het eerste deel van hun Super wereldtournee afgelopen jaar, gaat Pet Shop Boys opnieuw op tour in 2017, met materiaal van zowel het huidige album als uit hun gehele muziekcarrière. 

De Super tour die vorig jaar in de Royal Opera House in London in première ging, is ontworpen door de vaste set designer Es Devlin, choreograaf Lynne Page en albumproducent Stuart Price. De recensies voor de concerten, met onder meer een uitverkocht 013 in Tilburg, waren niets dan lovend. Zo kopte de Britse krant The Telegraph: “the show encompasses high culture, club culture, theatre, cinema, political satire and a mind-bending laser show”

Tennant en Lowe weten na 25 jaar nog altijd moeiteloos relevant te blijven en staan dan ook bekend om hun moderne live shows vol theater en multimedia. Voor hun producties hebben ze samengewerkt met onder meer Derek Jarman, Zaha Hadid and Sam Taylor-Johnson.

Super, het dertiende studioalbum van de Pet Shop Boys kwam vorig jaar in april direct op de derde plaats binnen in de UK. Met de eerste single The Pop Kids haalde het duo in de VS de eerste plaats van de Billboard Dance Charts. 

Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×