0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 6 november 2013

Peter Diamandis in Carré

Een wereld van overvloed

Peter Diamandis, oprichter van Singularity University en de XPrize Foundation en New York Times bestselling auteur van het in 2012 verschenen boek ‘Abundance’ sprak op 21 november voor het eerst in Nederland in Koninklijk Theater Carré.

Diamandis is door MIT uitgeroepen tot één van de vijftien meest invloedrijke personen ter wereld. Tijdens het event deelde hij zijn bijzondere visie op de wereld: een wereld van overvloed waarin zogenoemde exponentiele technologieën een oplossing gaan bieden voor het merendeel van de grootste wereldproblemen. Het event werd georganiseerd vanuit de Singularity University samen met Deloitte Center For The Edge. Singularity University is een joint-venture van onder meer NASA, Google en Cisco, gevestigd in Silicon Valley en wordt in Nederland vertegenwoordigd door de ambassadeur Yuri van Geest. Op 21 november werd onder meer  ingegaan op verschillende exponentiele technologieën, baanbrekende startups uit Silicon Valley, een wereld van overvloed en het komende boek van Peter Diamandis over nieuwe organisatiemodellen.

Bekijk hier een interview met Peter Diamandis.

Dit event werd mede mogelijk gemaakt door: Deloitte Center For The Edge, The Executive Network, Decos, Freedomlab, Vodafone Firestarters, Gemeente Amsterdam, Cisco, KLM en I amsterdam.Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×