0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 27 november 2013

Première Midden in de Winternacht

Koninklijk Theater Carré vormde het decor voor de première van de nieuwe kerstfamiliefilm

Koninklijk Theater Carré vormde woensdag 27 november het decor voor de première van de nieuwe kerstfamiliefilm van Lourens Blok, Midden in de Winternacht. Het theater werd ondergedompeld in de kerstsfeer en even leek het al december.

De cast van de nieuwe film bestaat onder andere uit Dennis Reinsma, Jelka van Houten, Arjan Ederveen en Derek de Lint. Jeroen van Koningsbrugge leende zijn stem aan een bijzondere hoofdrolspeler: eland Moos. Nick en Simon schreven de titelsong. Zij waren dan ook aanwezig in Koninklijk Theater Carré.

Het verhaal: een week voor Kerst ontdekt de tienjarige Max dat een eland door het dak van de schuur is gevallen. Het is niet zomaar een eland. Het is Moos, die niet alleen kan praten maar ook nog eens werkt voor de Kerstman als testpiloot, voordat de rendieren het echte werk gaan doen. Tijdens de testvlucht met de slee is het helemaal misgegaan, waardoor hij de Kerstman is kwijtgeraakt. Moos zal de Kerstman heel snel moeten vinden, want zonder Kerstman krijgt niemand cadeautjes. Max & Moos krijgen hulp bij hun zoektocht van zusje Kiki, maar worden ook tegengewerkt door de gemene buurman Panneman. Zal het ze lukken de Kerstman te vinden?

Midden in de Winternacht is een productie van Lemming Film, in coproductie met producenten uit België en Zweden.

De website NU.nl gaf de film maar liefst vier sterren!Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×