0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


maandag 8 september 2014

Eerste enthousiaste reacties première Sweeney Todd

première van Sweeney Todd

De Twentsche Courant Tubantia: Nederlandse Reisopera scoort met Sweeney Todd
"Met Het Gelders Orkest adequaat spelend onder leiding van Jeroen Sleyfer in de orkestbak, speelde zich op het podium een muzikaal feestje af."

"Het feit alleen al dat de Reisopera een musical op het repertoire zet is een flinke stap. Een beetje operahuis haalt de neus op voor het genre. En nu de Reisopera dat niet doet, leidt dat tot een productie die de sterk gestileerde en oh zo saaie musicalwereld eens flink wakker schudt."

Theaterkrant.nl (Henri Drost) *****: Geweldige cast verenigt musical en opera
"Musicalliefhebbers zullen zich afvragen: waar zijn de spectaculaire decors? Operaliefhebbers zullen roepen: maar zij kan niet zingen! Drie uur later zullen ze elkaar in de armen vallen en zeggen: ‘God, that’s good.’ "

MusicalNieuws.nl: Sweeny Todd: toch maar even niet knippen en scheren deze week‏
"Prachtig vormgegeven. Sanne Wallis de Vries trekt alle registers open en samen met Dale Duesing vormt zij een prachtig en duivels paar."

Trouw ****Mooie mix: cabaretier tussen operazangers
" Opvallend is hoe goed en soepel Sanne Wallis de Vries - geen zangeres van huis uit - zich als Mrs. Lovett in het ensemble voegt. Een prestatie van formaat. Veteraan Dale Duesing weet als de moordende kapper te ontroeren en rondom staan veelal jonge, veelbelovende zangers. Zoals Gable Roelofsen, die als Tobias Ragg van de hitsong 'Not While I'm Around' een hoogtepunt maakt.”

De Telegraaf **** Humoristische Sweeney Todd
“Bariton Dale Duesing heeft de perfecte uitstraling en stem voor de rol van Sweeney Todd. en comedienne Sanne Wallis de Vries verrast muzikaal gezien als de pasteienbakster Mrs. Lovett. Als is het echt nog wel te horen dat ze van huis uit geen zangeres is, ze heeft zich het werk van Sondheim knap meester gemaakt. Samen zorgen die twee voor een van de hoogtepunten van de avond met het erg grappige duet 'A Little Priest'.”

Place de L' Opera   Reisopera geeft Sweeney optimaal vorm
"De Reisopera lijkt er met Sweeney Todd op in te zetten dit musicalpubliek te verleiden naar een voorstelling te gaan die bovengemiddeld veel raakvlakken met opera heeft. Tegelijkertijd krijgen operaliefhebbers de kans om kennis te maken met een meesterwerk in een genre waar de meesten van hen wellicht wat minzaam over denken."

Reserveer hier uw kaarten voor Sweeney Todd

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×