0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 22 juli 2015

NPO Radio 2 Prijs voor Guus Meeuwis

Kaartverkoop start 24 juli om 9:00 uur

Guus Meeuwis ontvangt dit jaar de NPO Radio 2 Prijs voor zijn bijdrage aan de Nederlandse muziek. Dat maakte de zender zojuist bekend. Op 16 oktober aanstaande zal Guus Meeuwis de prijs in ontvangst nemen tijdens een unieke show in Carré.

Tijdens deze avond blikt Meeuwis terug op zijn muzikale carrière aan de hand van zijn beste nummers en bijzondere anekdotes. Gerard Ekdom zal de show presenteren.

Grote betekenis
“Twintig jaar in het vak, een uitverkochte Royal Albert Hall en uitverkochte stadions. Guus Meeuwis heeft vanaf 1995 een onmiskenbare bijdrage geleverd aan de Nederlandse muziek. Daar willen we hem als publieke radiozender voor eren”, aldus Jurre Bosman, zendermanager NPO Radio 2. “Tegelijkertijd is deze prijs ook een aanmoediging en hopen we dat Guus als componist en zanger nog heel lang op dit niveau blijft presteren.”

Muziek en verhalen
De avond zit vol muziek en verhalen van de zanger. Guus Meeuwis speelt een selectie van zijn eigen repertoire en ook werk van andere artiesten die hem hebben geïnspireerd. De dan kersverse NPO Radio 2-dj Gerard Ekdom presenteert de avond en reikt de NPO Radio 2 Prijs uit. Je kunt de avond meevieren in Carré en natuurlijk wordt de uitreiking ook live uitgezonden op NPO Radio 2.

NPO Radio 2 Prijs
De NPO Radio 2 Prijs wordt uitgereikt aan een artiest of band vanwege een bijzondere bijdrage aan de Nederlandse muziek. De publieke radiozender wil zo Nederlandse muzikanten eren voor geleverde prestaties en aanmoedigen hun werk voort te zetten.

Bestel hier uw kaarten.

 

NPO Radio 2 Prijs voor Guus Meeuwis 

 

Guus Meeuwis ontvangt dit jaar de NPO Radio 2 Prijs voor zijn bijdrage aan de Nederlandse muziek. Dat maakte de zender zojuist bekend. Op 16 oktober aanstaande zal Guus Meeuwis de prijs in ontvangst nemen tijdens een unieke show in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Tijdens deze avond blikt Meeuwis terug op zijn muzikale carrière aan de hand van zijn beste nummers en bijzondere anekdotes. Gerard Ekdom zal de show presenteren. Vanaf vandaag zijn kaarten te koop voor deze speciale avond in Carré mee te vieren.

 

Grote betekenis

“Twintig jaar in het vak, een uitverkochte Royal Albert Hall, uitverkochte stadions, xx nummer 1-platen …  Guus Meeuwis heeft vanaf 1995 een onmiskenbare bijdrage geleverd aan de Nederlandse muziek. Daar willen we hem als publieke radiozender voor eren”, aldus Jurre Bosman, zendermanager NPO Radio 2. “Tegelijkertijd is deze prijs ook een aanmoediging en hopen we dat Guus als componist en zanger nog heel lang op dit niveau blijft presteren.”

 

Muziek en verhalen

De avond zit vol muziek en verhalen van de zanger. Guus Meeuwis speelt een selectie van zijn eigen repertoire en ook werk van andere artiesten die hem hebben geïnspireerd. Verder blikt de zanger vooruit en ... nieuw album al noemen?. De dan kersverse NPO Radio 2-dj Gerard Ekdom presenteert de avond en reikt de NPO Radio 2 Prijs uit. Je kunt de avond meevieren in Carré en natuurlijk wordt de uitreiking ook live uitgezonden op NPO Radio 2.

 

Tickets

Het NPO Radio 2-concert vindt plaats in Carré in Amsterdam op 16 oktober en begint om xx uur. Tickets voor het concert zijn te verkrijgen via xx. Wees er snel bij want er is slechts plaats voor 1.500 fans.

 

NPO Radio 2 Prijs

De NPO Radio 2 Prijs wordt uitgereikt aan een artiest of band vanwege een bijzondere bijdrage aan de Nederlandse muziek. De publieke radiozender wil zo Nederlandse muzikanten eren voor geleverde prestaties en aanmoedigen hun werk voort te zetten.

 

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×