0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


maandag 3 februari 2014

René Froger zingt live bij Baantjer in Carré

René Froger zal 20 februari, na afloop van de voorstelling in Carré, live zingen

Op donderdag 20 februari 2014 zal de laatste voorstelling in Amsterdam van Baantjer, de Cock en de moord in het theater te zien zijn. René Froger zal na afloop van deze laatste voorstelling de titelsong van het stuk In het holst van de nacht live ten gehore brengen op het podium van Carré.

Het is voor het eerst in de theatergeschiedenis dat een theatercrimi een eigen, nieuw geschreven titelsong heeft. De fans van de tv-serie Baantjer hoeven zich geen zorgen te maken, want de beroemde televisiemelodie van Jurre Haanstra en Toots Thielemans is uiteraard op meerdere momenten in de voorstelling te horen. 

René Froger: “Wie kent Baantjer niet? De Cock en Vledder zijn helden van ons allemaal. Ik ben er een groot fan van: las de boeken en zag bijna alle afleveringen! Eerder mocht ik al een keer lijk spelen in de tv-serie, wat ik ook een hele eer vond. Nu zing ik het nummer dat het publiek hoort als het moordmysterie in de voorstelling is opgelost. En schrijf ik ook nog eens theatergeschiedenis! Ik ben best een beetje trots”.

Reserveer hier uw kaarten

Kijk hier voor meer informatieBinnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×