0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 5 juli 2017

Saloon van Cirque Éloize in de media

Cirque Éloize is terug in Carré met het acrobatisch muziekspektakel Saloon! "Het publiek komt oren en ogen tekort en dat is precies wat deze voorstelling bijzonder maakt" schreef Het Parool. Zij bezochten de voorstelling en schreven er een uitgebreid artikel over. "Het gaat over cowboys, maar het is zoveel meer dan dat". Lees hier het artikel.

De Telegraaf omschreef de show als een "combinatie van theater, humor, muziek en fysieke krachtpatserij". Lees het artikel hier.

"Cirque Éloize is terug in Carré... en hoe!" kopt Theaterparadijs na het zien van de Nederlandse première van de voorstelling. "Alsof zwaartekracht geen onderdeel van deze wereld is", is hoe ze de acrobatische stunts onder woorden brengen. Lees hier de volledige vier sterren recensie.

"Paalklimmers, vrouwenwerpers, een jongleur, een danseres in een hoepel – en dat alles in de sfeer van een ouderwetse western" vooegt het NRC hier toe aan hun drie sterren recensie.

"Spectaculaire acrobatiek met een Westernsausje" kopt de Theaterkrant.

Ook Seven Days bezocht de nieuwe voorstelling van Cirque Éloize en noemde het "circus 2.0". Lees dat artikel hier.

Vlogger Fem bezocht voor Libelle TV de voorstelling en maakte deze vlog van haar avontuur.

Laat u nog t/m 13 juli meenemen in dit vrolijke, humoristische en energieke spektakel met live muziek, voor het hele gezin!

Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×