0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


vrijdag 9 september 2016

Wereldhave en Carré starten samenwerking in het kader van cultuur en duurzaamheid

Koninklijk Theater Carré en Wereldhave starten een meerjarige samenwerking op het gebied van cultuur en duurzaamheid. Vandaag trapten partijen de samenwerking af in Carré. Wereldhave is met haar expertise nauw betrokken bij de renovatie van de nieuwe foyer en levert daarnaast een structurele bijdrage aan de verduurzaming van Carré. Daarnaast gaan beide partijen zich inzetten om de consumentenbeleving van Carré naar de winkelcentra te vertalen.

Het meerjarige partnership bestaat uit een financiële bijdrage en technische en facilitaire ondersteuning door het ervaren team van Wereldhave. Het eerste project waar Wereldhave zich aan verbindt is de verbouwing van de vroegere Amstel Foyer, op de vierde verdieping van Carré. Deze nieuwe foyer opent begin oktober haar deuren voor het publiek. Directie en personeel kregen vandaag een kijkje achter de schermen bij de foyer in aanbouw.

Dirk Anbeek, CEO Wereldhave: “Voor zowel Carré als Wereldhave zijn beleving, vernieuwing en het verrassen van de klant essentieel. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze strategie; zo houdt Wereldhave in haar winkelcentra rekening met het beperken van energieverbruik en het scheiden van afval. Groene wanden bepalen steeds vaker het gezicht van onze shopping centers. Met sociale en culturele activiteiten in de winkelcentra werken wij aan duurzame relaties met onze klanten. Daarom zijn wij er trots op dat wij onze kennis op het gebied van duurzaamheid en duurzaam (ver)bouwen kunnen delen en bij kunnen dragen aan een duurzamer Carré. Dit partnership stelt ons bovendien in staat om nog meer culturele activiteiten en evenementen aan te bieden aan de bezoekers van onze winkelcentra, die zich net als Carré op een brede doelgroep richten.”

Madeleine van der Zwaan, directeur Koninklijk Theater Carré: “Carré heeft de ambitie om een energieneutraler theater te worden. Ik ben daarom ontzettend verheugd over de samenwerking met Wereldhave, een organisatie die duurzaamheid diep in het DNA heeft zitten. Door ons op dit gebied te laten adviseren door Wereldhave, zoals nu gebeurt bij de verbouwing van de Amstel Foyer, geven we vorm aan deze ambitie. Wij zien er naar uit met Wereldhave het partnership invulling te geven en een succesvolle samenwerking aan te gaan.”

Over Carré
Jaarlijks vinden gemiddeld 350,000 bezoekers de weg naar Carré, waarmee het één van de meest succesvolle theaters van Nederland is. Carré biedt een divers aanbod aan voorstellingen: van cabaret tot concerten en van toneel tot musicals. Carré staat in de top drie van bekende culturele merken in Noord-Holland en is een belangrijke speler op de zakelijke markt.

www.carre.nl

Over Wereldhave
Wereldhave is een Nederlandse beursgenoteerde belegger in vastgoed. Zij investeert in middelgrote winkelcentra in Noordwest Europa die dominant zijn in hun regio met een primair verzorgingsgebied van tenminste 100.000 inwoners. 'Convenient shopping' staat centraal in de winkelcentra van Wereldhave. De centra zijn goed bereikbaar en hebben een breed aanbod van winkels, uitgebreide faciliteiten, aantrekkelijke horeca, supermarkten en een mix van sterke (inter)nationale huurders met local heroes die gezamenlijk voorzien in 90% van de winkelbehoefte.
www.wereldhave.com

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×