0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


vrijdag 19 december 2014

9-jarige Kaya wint met haar klas de ING Schoolreis van je Leven naar het Wereldkerstcircus

De kinderen van groep 5 van basisschool 3Sprong uit Lelystad hebben de ‘Schoolreis van je Leven’ gewonnen naar het Wereldkerstcircus. Zij hadden de schoolreis te danken aan Kaya Veenhuizen (9 jaar).

Kaya: “Ik zit sinds drie maanden op circusles wat ik heel erg leuk vind. De kinderen uit mijn klas vinden het maar raar en snappen niet wat ik er zo leuk aan vind.’ Door met de hele klas naar het Wereldkerstcircus te gaan, hoopt Kaya dat haar klasgenoten snappen wat er zo leuk is aan het circus.

Backstage bij het Wereldkerstcircus

De ING leeuw stond de kinderen op te wachten bij Carré. Waar de klas een exclusieve rondleiding door het theater en een kijkje achter de schermen kreeg. Daarbij ontmoetten zij de kinderen van Florian en Edith Richter met hun paarden, mochten ze de papegaaien van Alessio van dichtbij bekijken, kregen ze een warming up demonstratie van het acrobatenduo Popov&Shcherbak en natuurlijk kon een foto met één van ’s werelds beroemdste clowns David Larible niet ontbreken. Als afsluiting bezochten de kinderen de allereerste voorstelling van het Wereldkerstcircus van dit jaar.

Voor ING, hoofdsponsor van Carré, is het organiseren van ‘Schoolreis van je Leven’ een jaarlijkse traditie geworden. ING streeft ernaar om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor een breed publiek.Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×