0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


vrijdag 22 december 2017

Lorena en haar klas bezoeken het Wereldkerstcircus

ING organiseert het Schoolreisje van je leven

Een gewone schooldag voor de kinderen van basisschool Het Avontuur uit Almere kreeg vandaag een hele andere wending. Zij hadden de Schoolreis van hun Leven gewonnen: een bezoek aan het Wereldkerstcircus in Carré. Zij dankten deze schoolreis aan Robin, Sophie,  Alec, Julide en Jayano. Zij hebben afzonderlijk van elkaar een motivatie ingestuurd waarom Lorena Soto-Escamilla (9 jaar) de Schoolreis moet winnen.

In oktober is duidelijk geworden dat Lorena een tumor heeft in haar ruggengraat en heeft zij meerdere operaties en behandelingen ondergaan. Lorena heeft vorige week donderdag goed nieuws gekregen dat de tumor in haar ruggengraat weg is. Ze moet nog wel bestraald worden en vervolgkuren ondergaan om te voorkomen dat het terugkomt. Haar klasgenoten willen het jaar graag positief met elkaar afsluiten en Lorena een onvergetelijke middag bezorgen. 

Backstage bij het Wereldkerstcircus
De leeuw van de ING nam de kinderen met de bus mee naar Amsterdam. Daar kreeg de klas eerst een exclusieve rondleiding door het 130 jaar oude theater en een kijkje achter de schermen en een ontmoeting met de artiesten. Na de rondleiding konden de leerlingen genieten van de generale repetitie van het Wereldkerstcircus.

ING is de trotse hoofdsponsor van Carré en organiseert regelmatig de Schoolreis van je Leven naar Koninklijk Theater Carré. ING wil kunst en cultuur toegankelijk maken voor een breed publiek. 

Bekijk hier een videoverslag. 

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×