0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


vrijdag 20 december 2013

Schoolreisje van je Leven

Met ING naar het Wereldkerstcircus

Een gewone schooldag voor de kinderen van groep 5 van basisschool De Plenkert in Valkenburg aan de Geul, kreeg afgelopen donderdag een hele andere wending. Zij hadden de Schoolreis van hun Leven gewonnen: een bezoek aan het Wereldkerstcircus in Koninklijk Theater Carré. Zij dankten deze schoolreis aan David Daraux (9 jaar) die zijn klasgenootjes hiermee wil laten zien dat je hard moet trainen om mooie dingen te bereiken.

David schreef waarom nou juist zijn klas de schoolreis moest winnen: “Ik zit in een leuke groep met een supermeester. Ik ben al bijna 2 jaar ziek en word soms gepest, zeker nu ik, doordat ik niet meer kan voetballen, op ballet ben gegaan. Ik wil iedereen in mijn klas uitnodigen voor het circus om te laten zien dat je hard moet trainen om mooie dingen te kunnen doen, zoals jongleren, dansen en dieren temmen. Misschien dat ze dan beter begrijpen waarom ik ballet nu zo leuk vind. Eigenlijk vind ik dat ze allemaal een uitje verdienen, want voor mij is het niet leuk om ziek te zijn, maar voor mijn klasgenoten is het soms ook moeilijk om dat te begrijpen en er mee om te gaan.”

De leeuw van de ING nam de kinderen met de bus mee naar Amsterdam. Daar kreeg de klas eerst een exclusieve rondleiding door het 126 jaar oude theater en een kijkje achter de schermen. Ook ontmoetten zij de begeleiders van één van de mooiste paardennummers ter wereld van de Italiaanse Alex Giona. Na de rondleiding konden de leerlingen genieten van de generale repetitie van het Wereldkerstcircus met onder andere 's werelds beroemdste clown Bello Nock, door Time Magazine “Amerika’s beste, maar ook de hardwerkendste clown ter wereld” genoemd. David en zijn klasgenoten keken hun ogen uit.

Bekijk hier een leuk filmpje van dit bijzondere schoolreisje.Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×