0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


dinsdag 18 april 2017

Simon Stephens in Amsterdam

  • Foto: Andy Doornhein
  • Foto: Andy Doornhein
  • Foto: Andy Doornhein
  • Foto: Andy Doornhein

Simon Stephens, tekstschrijver van The Curious Incident of the Dog in the Night-Time, was in Amsterdam en vertelde ons waarom het voor hem zo bijzonder is dat dit toneelstuk binnenkort in Carré te zien is. Bekijk hier wat hij vertelde.

Bestel hier uw kaarten.

Na het succes van de voorstelling PIPPIN in 2016, maakt Carré recentelijk met trots de tweede titel van de Broadway aan de Amstel reeks bekend; The Curious Incident of the Dog in the Night-Time. Onder de noemer Broadway aan de Amstel biedt Carré de bezoeker de kans te genieten van succesvolle Broadway of West-End voorstellingen in ons eigen Koninklijke Theater.

Om de onthulling van The Curious Incident… te vieren waren de partners van Carré uitgenodigd voor een lenteborrel op donderdag 13 april jl. Als speciale internationale gast was Simon Stephens, tekstschrijver van The Curious Incident… aanwezig. Hij vertelde waarom deze voorstelling een must see is  en waarom het voor hem zo bijzonder is dat dit toneelstuk binnenkort in Carré te zien is. Mede dankzij de steun van partners en het Carré Fonds heeft deze unieke productie doorgang gekregen. Het Carré Fonds biedt garanties voor theaterproducties die bijdragen aan Carré’s ambitie om vooruitstrevende en vernieuwende producties te programmeren. Naast The Curious Incident… heeft het Carré Fonds in 2017 bijgedragen aan de realisatie van de voorstelling Saloon van Cirque Eloize en Borgen van het Noord Nederlands Toneel.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×