0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


maandag 10 februari 2014

Radio 5 Nostalgia presenteert ‘Sonneveld, een hommage’

Met de cast van Sonneveld de Musical, Rob de Nijs en Karin Bloemen

Woensdag 5 maart presenteert Radio 5 Nostalgia in Koninklijk Theater Carré Amsterdam: ‘Sonneveld, een hommage’. Dit eerbetoon is opgezet, omdat het 40 jaar geleden is dat de theatergrootheid in onze hoofdstad overleed. Een verteller neemt het publiek aan de hand van verhalen en anekdotes mee door het bewogen leven van Sonneveld. De vertellingen worden kracht bijgezet door zijn mooiste liedjes. De cast van Sonneveld de Musical, Rob de Nijs en Karin Bloemen zingen onder andere ‘Het Dorp’, ‘Aan De Amsterdamse Grachten’, ‘Catootje’ en ‘Moeder, Ik Wil Bij De Revue’.

Luisteraars maken deze week, van 10 t/m 16 februari via de programma’s van Radio 5 Nostalgia en de website www.radio5nostalgia.nl kans op kaarten voor deze hommage. Voor Sonneveld fans die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen, zendt Radio 5 Nostalgia op vrijdag 7 maart van 14.00 tot 16.00 uur de opnames van deze bijzondere avond uit.

Reserveer uw kaarten hier voor ‘Sonneveld de Musical’ op dinsdag 4, donderdag 6 t/m zondag 9 maart en donderdag 17 april in Carré.Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×