0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


donderdag 9 januari 2014

Spectaculaire modeshow in Carré

Nikkie Plessen presenteerde haar nieuwe wintercollectie

De zaal van Koninklijk Theater Carré biedt vele mogelijkheden. Zo presenteerde modeontwerpster Nikkie Plessen op 8 januari haar nieuwe wintercollectie voor 2014/2015 in Koninklijk Theater Carré. Dit deed ze op spectaculaire wijze met illusionist Hans Klok aan haar zijde.  Gasten uit binnen- en buitenland  waren bij dit feestelijke evenement aanwezig.

Nikkie Plessen toonde niet alleen haar nieuwe kledinglijn, maar presenteerde ook een tassenlijn. Alle ontwerpen weerspiegelden de identiteit en persoonlijke stijl van Nikkie Plessen, en om die reden draagt haar label haar eigen naam; NIKKIE. Het publiek was enthousiast; de nieuwe collectie werd goed ontvangen.

De modeshow had als thema ‘It’s all about magic’. Met magie als thema kan Hans Klok natuurlijk niet ontbreken. Met verschillende acts uit zijn show The New Houdini verbaasde de illusionist het publiek keer op keer met spectaculaire verdwijningen en huiveringwekkende ontsnappingen. Stylist Fred van Leer assisteerde Hans Klok bij één van zijn acts, wat leidde tot grote vreugde in het publiek.Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×