0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


vrijdag 24 juni 2016

In de schaduw van Toon Hermans, Wunderbaum en Chris de Burgh in Carré

  • In de schaduw van Toon Hermans
  • Wunderbaum - We doen het wel zelf
  • Chris de Burgh and Band - A Better World Live 2017

In de schaduw van Toon Hermans
Een warmhartige Vlaamse hommage aan Toon Hermans bij zijn honderdste geboortedag
Zondag 23 oktober 2016, 14:00 uur

Met o.a. Herman Van Hove, laatste manager en vriend van Toon Hermas en zangeres Lissa Meyvis en het orkest van Pol Vanfletere.

Herman Van Hove vertelt over zijn wonderlijke jaren als vriend en laatste manager van Toon Hermans. Lissa Meyvis geeft een nieuwe stem aan de liedjes die Toon Hermans zijn mooiste vond. De voorstelling is in Vlaanderen bedolven onder de lovende kritieken van pers en publiek en gaat er najaar 2016 haar tweede seizoen in.

Bestel hier uw kaarten.

Wunderbaum - We doen het wel zelf
Zaterdag 5 november 2016, 20:00 uur

Theatergezelschap Wunderbaum bouwt sinds vier jaar aan het meerjarige theaterproject The New Forest en houdt zich bezig met de vraag waar het in de toekomst heen moet met de mensheid. Tijdens het Holland Festival gaf ze een wrap up van het project en ontving daarvoor lovende recensies. Nu komt Wunderbaum voor het eerst naar Koninklijk Theater Carré, waar ze in de piste de voorstelling We doen het wel zelf zal opvoeren.

In We doen het wel zelf  focust het gezelschap op de ultieme participatiemaatschappij. Wunderbaum ontplooit samen met een aantal Amsterdammers de mogelijkheden van het burgerinitiatief en beantwoordt de vraag of de burger door de Nederlandse overheid in de steek is gelaten of eindelijk vrij is?

Bestel hier uw kaarten.

Chris de Burgh and Band - A Better World Live 2017
Vrijdag 28 april 2017, 20:00 uur

De eerste grote hit heeft Chris de Burgh in 1982 met de single 'High On Emotion'. De singles 'Don’t Pay The Ferryman' en 'The Head And The Heart' zorgen voor verdere bekendheid van de zanger. Maar zijn wereldwijde doorbraak kwam in 1986 met het nummer 'The Lady In Red', van het album 'Into The Light'. Met deze evergreen behaalde hij de nummer 1 positie in maar liefst 25 landen en de single werd meer dan 8 miljoen keer verkocht.

Inmiddels heeft de Ierse zanger in ruim drie decennia 28 albums uitgebracht en hier meer dan 45 miljoen exemplaren van verkocht.  Chris de Burgh kan nog altijd rekenen op een trouwe fanbase in Nederland.

Kaartverkoop start om 10:00 uur.
Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×