0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


vrijdag 2 maart 2018

Start verkoop Doe Maar en Anna Karenina

Boris Eifman Ballet - Anna Karenina
Het Boris Eifman Ballet danst Anna Karenina op 20 en 21 november in Carré. Koop hier kaarten voor dit drama over een vrouw die tdoor liefdespassie wordt verteerd en verpletterd. Kaartverkoop start 2 maart om 10:00 uur.

Het ballet Anna Karenina van het gezelschap van Boris Eifman is een uitbarsting van innerlijke energie en virtuositeit. De choreograaf schoof alle nevenverhaallijnen uit de roman van Leo Tolstoj opzij en focuste volledig op de liefdesdriehoek Anna – Karenin – Vronsky.

Doe Maar - Er verandert Nix
Dit jaar bestaat Doe Maar 40 jaar. Om dat te vieren komt de band onder de titel ‘Er verandert NIX’ op 28 en 30 november naar Carré.
Kaartverkoop start 2 maart om 10:00 uur. Koop hier uw kaarten.

“We begonnen samen in clubjes en het is een onwaarschijnlijk voorrecht om diezelfde clubs 40 jaar later weer aan te doen.”, aldus Henny Vrienten. Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele grote hits als Doris DayIs Dit AllesDe bom1 Nacht Alleen en Pa. Ernst Jansz: “Toen wij ooit in Neerkant vol enthousiasme een Nederlandstalig bandje begonnen, hadden wij geen idee van het ongelofelijke avontuur dat ons te wachten stond. En als we nu, 40 jaar en een leven later, een liedje als De bom zingen, lijkt het of het waar is: niets verandert echt.”

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×