0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


donderdag 5 september 2013

Succesvolle première Cirque Stiletto 2

Dinsdag beleefde Ellen ten Damme de succesvolle première van haar Cirque Stiletto 2. Pers en publiek zijn zeer enthousiast!

Een lange stoet bekende artiesten zwierde over de rode loper, de dames vaak op prachtige stiletto's, om bij deze feestelijke avond aanwezig te zijn. Het publiek was dolenthousiast en trakteerde Ellen ten Damme en haar collega's op een staande ovatie. Bekijk hier de premièrebeelden.

Ook de pers is lovend. Parool: "Met Cirque Stiletto startte Ten Damme een nieuw genre -  zang, dans, acrobatiek, burlesk - dat met Cirque Stiletto 2 op een traditie begint te lijken." NRC Handelsblad noemt Cirque Stiletto 2 een spektakelproductie op hoog niveau en schrijft: "Ellen ten Damme dwingt bewondering af als diva en durfal!" ****

Trouw schrijft: "Dit multitalent zingt, danst, turnt, speelt verdienstelijk viool, piano en gitaar en ze zwiert hangend aan een lint (zonder vangnet) in spagaat, rond in de nok van Carre," en "Het wemelt van de 'wow-momenten'. Wereldband speelt de muziek. Een sublieme combinatie, want deze vijf multi-instrumentalisten (snaren, toetsen, koper, zingende zaag) lijken ieder genre te beheersen." ****

Noord Hollands Dagblad voegt toe: "Ellen ten Damme is hier de ’leading lady’. Zou er nog iets zijn wat ze niet kan? Ze speelt viool, danst tap, zweeft door de nok van het gebouw, doet mee met het ballet, zingt ook niet onaardig en daarbij speelt ze als het stoutste meisje van het circus. Toch is deze productie vooral een schitterende eenheid van vele disciplines, meer nog dan de eerste ’Stiletto’."

Cirque Stiletto 2 is nog t/m 29 september te zien in Koninklijk Theater Carré.Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×