0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


vrijdag 10 januari 2014

Rue Royale support act bij Luka Bloom

Het Brits-Amerikaanse indiefolkduo Rue Royale komt naar Carré

  • Luka Bloom
  • Support Act Rue Royale

Op zaterdag 29 maart 2014 komt Luka Bloom voor een intiem en exclusief optreden naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Het voorprogramma zal deze avond verzorgd worden door het Brits-Amerikaanse indiefolkduo Rue Royale. De kaartverkoop voor dit concert is reeds gestart.

Sinds het verschijnen van het drieluik ‘Riverside’ (1990), ‘The Acoustic Motorbike’ (1992) en ‘Turf’ (1994) heeft Luka Bloom een vaste schare fans in Nederland opgebouwd. Zijn albums zijn stuk voor stuk te herkennen aan de volle akoestische klank van zijn aparte tokkeltechniek op de slaggitaar, meeslepende melodieën en uiteraard zijn kenmerkende stemgeluid. Op zijn meest recente studioalbum ‘This New Morning’ van Luka Bloom zijn vooral teksten te vinden die opmerkelijk genoeg geïnspireerd zijn door levenservaringen van andere mensen. Het levert prachtige gitaargeoriënteerde folk op die perfect afwisselt tussen intiem gebrachte songs en steviger werk.

Rue Royale
Rue Royale weet met een minimale bezetting het maximale uit hun muziek te halen. De betoverende folk met de prachtige, harmonieuze samenzang van het echtpaar Brookln en Ruth Dekker kan steevast rekenen op goede reacties van de pers. Ook de fanschare van Rue Royale blijft ondertussen maar groeien, mede vanwege hun vertederende podiumpresentatie in combinatie met wonderschone en op z’n tijd hartverscheurende nummers.

Reserveer hier uw kaarten

Kijk hier voor meer informatie over deze voorstellingBinnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×