0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 30 januari 2019

THE MORMONS ARE COMING!

KAARTVERKOOP START DINSDAG 5 FEBRUARI 2019

“The best musical of this century”
The New York Times

De kaartverkoop voor The Book of Mormon in Carré start aanstaande dinsdag 5 februari om 9:00 uur. De Broadwayhit van Trey Parker, Matt Stone en Robert Lopez is vanaf 26 september 2019 te zien in Koninklijk Theater Carré. De met Tony®, Olivier® en Grammy® Awards bekroonde show is de vierde titel in de serie Broadway in Carré en volgt twee mormoonse jongens die op een zendingsmissie naar Afrika worden gestuurd, ver weg van hun thuis in Salt Lake City.

Trey Parker en Matt Stone zijn de makers van de met een Emmy en Peabody bekroonde tv-serie South Park (nu in het 22e seizoen) en de speelfilms South Park: Bigger, Longer & Uncut en Team America: World Police. Robert Lopez co-creëerde de musical Avenue Q en schreef mede de liedjes voor Disney's Frozen en Coco. Hij is een van de slechts vijftien artiesten die alle vier de grote entertainmentprijzen heeft gewonnen: Emmy®, Grammy®, Oscar® en Tony® Awards.

Sinds zijn wereldpremière in maart 2011 in het Eugene O'Neill Theatre in New York, waar het negen Tony® Awards won waaronder die voor beste musical, werd The Book of Mormon op drie continenten opgevoerd en won de show meer dan dertig internationale onderscheidingen. De musical heeft alle kaartverkooprecords verbroken in New York, Londen, Melbourne en Sydney.

Bestel hier uw kaarten.

Broadway in Carré
In de reeks Broadway in Carré worden de meest toonaangevende internationale producties exclusief in Carré gepresenteerd, in de originele Engelstalige uitvoering. In 2016 haalde Carré de musical Pippin naar Nederland. In het najaar van 2017 was het toneelstuk The Curious Incident of the Dog in the Night-Time gedurende twee weken te zien in een uitverkocht Carré. In maart en april 2018 werd de opvolger Sunset Boulevard gepresenteerd. Met The Book of Mormon gaat een lang gekoesterde wens van Carré in vervulling. Onder de vlag Broadway in Carré brengt het theater de Broadwayervaring naar Nederland, zodat iedereen de voorstellingen kan zien zoals ze gemaakt en bedoeld zijn.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×