0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


maandag 19 maart 2018

Thom Yorke, frontman van de rockband Radiohead, komt naar Carré

Thom Yorke, frontman van de rockband Radiohead, komt op 4 juni met een exclusieve show naar Carré. Yorke treedt op in een live mix met Radiohead producer en drievoudig Grammy Award winnaar Nigel Godrich, waarbij meester in visueel spektakel Tarik Barri de visuals verzorgt. De kaartverkoop start vrijdag 23 maart om 11.00 uur.

Dat Thom Yorke een multi-talent is die uitblinkt in praktisch ieder muzikaal project, staat als een paal boven water. Naast zijn rol als zanger, songwriter en multi-instrumentalist van Radiohead treedt de Engelse muzikant op als DJ, en houdt hij er meerdere soloprojecten op na.

Recentelijk bracht Yorke een reissue uit van zijn in 2014 uitgekomen album 'Tomorrow's Modern Boxes'. Dit album was opvolger van zijn eerste soloalbum 'The Eraser' (2006) en werd een veelbesproken onderwerp vanwege de manier waarop het album werd gereleased. Het album werd namelijk uitgebracht via BitTorrent, waarmee de muziek direct van artiest naar fan werd gebracht zonder tussenkomst van derden partijen.

Thom Yorke wordt geroemd om zijn sound, die hoog en expressief is. Met zijn kenmerkende falsetto-stem is hij een van de meest invloedrijke zangers van zijn generatie. Samen met producer Nigel Godrich, ook wel het zesde bandlid van Radiohead genoemd, zal Yorke een live mix opvoeren in Koninklijk Theater Carré op 4 juni. Tijdens deze exclusieve show voegt ook Tarik Barri zich bij het duo. Barri is geen onbekende: hij werkt al jaren uitgebreid samen met Radiohead en Thom Yorke om voor hen de meest bizarre en prachtige visuals te creëren. De laatste keer dat Thom Yorke in een Nederlandse concertzaal optrad, was met Radiohead in de Heineken Music Hall in 2016. 

De kaartverkoop start vrijdag 23 maart om 11.00 uur.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×