0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


dinsdag 2 mei 2017

Theater Na de Dam in de pers

Vandaag staat er een artikel in De Telegraaf over Theater Na de Dam. Meral Polat vertelt over de voorstelling die zij samen met New Cool Collective na dodenherdenking zal spelen in Carré. Lees het artikel hier. Ook in het NRC sprak Meral over de voorstelling. Lees dat artikel hier.

Bestel hier uw kaarten.

Theater Na de Dam is inmiddels traditie. Sinds 2010 spelen op 4 mei om 21.00 uur in het hele land elk jaar meer artiesten, toneelspelers, muzikanten en jongeren voorstellingen die betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog of via die oorlog reflecteren op de wereld van vandaag.

Theater Na de Dam presenteert jaarlijks zelf een eenmalige muziektheatervoorstelling in de piste van Koninklijk Theater Carré, waarbij er steevast ontmoetingen worden georganiseerd tussen kunstenaars die nooit eerder samenwerkten. Op 4 mei 2017, 72 jaar na de bevrijding, ontmoet de gevierde actrice en zangeres Meral Polat de bevlogen leden van New Cool Collective. Samen maken zij voor deze nationale herdenkingsavond een eenmalige voorstelling met verhalen, muziek en liederen waarbij de noodzakelijke en pijnlijke vragen niet uit de weg worden gegaan. Eindregie is in handen van Gerardjan Rijnders en muziekregie wordt verzorgd door Wim Selles.

Eerder bracht Theater Na de Dam actrice en muzikante Hadewych Minis samen met het Go! Gospel koor, kruiste Wende de degens met Typhoon over de zin en onzin van herdenken en probeerde Nasrdin Dchar samen met Spinvis te vechten tegen het onvermijdelijke, grote vergeten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×