0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


donderdag 29 maart 2018

Voucher voor de tentoonstelling High Society in het Rijksmuseum

Het Rijksmuseum presenteert 'High Society': vier eeuwen glamour door de grote meesters van de kunstgeschiedenis. U krijgt toegang tot de expositie High Society cadeau, als u nu tickets boekt voor Sunset Boulevard.

De tentoonstelling toont negenendertig levensgrote portretten van machtige vorsten, excentrieke aristocraten en puissant rijke burgers door de grote meesters uit de kunstgeschiedenis, onder wie Cranach, Veronese, Velázquez, Reynolds, Gainsborough, Sargent, Munch en Manet. Stralend middelpunt zijn Rembrandts Marten Soolmans en Oopjen Coppit. Niet eerder is een tentoonstelling gewijd aan dit meest glamoureuze portrettype: levensgroot, staand en ten voeten uit.

U ontvangt een voucher voor het Rijksmuseum bij aankoop van eersterangs tickets voor alle voorstellingen van Sunset Boulevard. De voucher is in te wisselen bij het Rijksmuseum tot en met 15 april en geeft naast de tentoonstelling ook toegang tot het gehele museum. Het Rijksmuseum is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur en is gratis toegankelijk voor kinderen tot en met 18 jaar.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×