0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


maandag 28 april 2014

U weet niet wat u hoort

Carré krijgt een nieuwe geluidsinstallatie

Het is een onzichtbare en tegelijk cruciale succesfactor in het theater: de geluidskwaliteit. Afgelopen week was er geen voorstelling bij ons in het theater. En niet zomaar: de geluidstechnici zijn momenteel druk bezig om de kwaliteit van het geluid te verhogen. Carré krijgt een nieuwe, op maat gemaakte installatie die zorgt voor een nog fijner afgestemde geluidservaring.

De nieuwe geluidsinstallatie voegt zich naar elke type voorstelling, zowel in de piste van Carré als op het podium. Het publiek krijgt straks altijd het geluid dat perfect past bij het programma. Of dat nou een uitbundige show is, een concert waarbij alle registers open gaan of een cabaretvoorstelling met breekbare momenten. Daarbij kan de installatie door middel van een railsysteem eenvoudig worden verplaatst en is daardoor inzetbaar bij zowel langer lopende programma’s als voorstellingen die een avond of een middag in Carré staan.

Wij zijn er trots op dat Carré straks beschikt over het neusje van de zalm op het gebied van geluid. De eerste voorstelling met het nieuwe geluidssysteem is Glenn Miller Orchestra op donderdag 1 mei. Wij heten u van harte welkom!

Medemogelijk gemaakt door: Stichting Nh1816

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×