0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


donderdag 25 augustus 2016

Beleef Carré op de Uitmarkt

Hoor, proef, ruik, voel en zie Carré op de Uitmarkt, waar de bezoeker een Carré-ervaring op afstand beleeft. Carré is het gehele weekend te ervaren in pagodetent 130 op het Museumplein, onder het thema “Beleef Carré”. Tijdens het openingsprogramma op vrijdagavond vertoont Cirque Éloize haar kunsten. Carré haalde dit state of the art circusgezelschap al twee keer naar Nederland, als start van een langdurige samenwerking.

Beleef Carré
Carré prikkelt op de Uitmarkt alle zintuigen: voel het rode pluche van de echte Carré stoel, ruik de karakteristieke geur van stro van het Wereldkerstcircus, proef van de hapjes en drankjes, en hoor en zie het theater in een virtual reality rondleiding. De virtuele gids neemt de bezoeker mee naar de bijzondere plekken van het theater en onthult haar diepste geheimen. Carré prikkelt ook het zesde zintuig, maar voor die ervaring dient de bezoeker in het komende seizoen naar het theater zelf te komen. De magie van Carré is immers alleen daar te voelen. Er zijn diverse Uitmarkt-aanbiedingen op de stand, onder andere voor voorstellingen van Youp van ’t Hek, Theo Maassen, Hans Klok en de Nederlandse Reisopera.

Uitmarkt opent met Cirque Éloize
Cirque Éloize schitterde drie weken geleden nog in Carré, en morgen staan zij in het openingsprogramma van de Uitmarkt. Het optreden laat zien wat het Canadese gezelschap Nederland te bieden heeft en past perfect in het openingsprogramma van de Uitmarkt, waarmee het evenement laat zien hoe divers cultuur is. Carré introduceerde Cirque Éloize in Nederland; het gezelschap stond in 2015 en 2016 al in Carré en zal zeker terugkomen met een nieuwe voorstelling.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×