0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


dinsdag 19 april 2016

Veldhuis & Kemper gaat er na Carré als duo een jaartje tussenuit

Vrijdag 13 en zaterdag 14 mei staan Veldhuis & Kemper met hun cabaretprogramma ‘Of de Gladiolen’ in Koninklijk Theater Carré. Voor elke artiest op zich al een reden voor een feestje, voor het populaire cabaretduo extra bijzonder. Ze tikken in Carré namelijk de 250ste keer aan dat ze hun cabaretprogramma ‘Of de gladiolen’ spelen. Dit programma kon de afgelopen twee jaar rekenen op enthousiaste zalen door heel Nederland en meer dan 100.000 bezoekers. Wat de voorstelling in Carré nog een extra lading geeft, is dat het duo hierna anderhalf jaar niet samen het podium op gaat. Een “duopauze” noemen ze het zelf.

Na ruim 15 jaar samen op pad, ontwikkelen de mannen allebei eigen theaterprojecten voor volgend seizoen. Ze zien dit als een welkome afwisseling en een mooie manier om vanaf september 2017 weer fris het duo in te stappen.  

Veldhuis gaat komend seizoen in razend tempo en op komische wijze de bijbel samenvatten in twee uur in het programma ‘Lang Verhaal Kort’. Kemper ontwikkelde het stuk ‘Hart tegen Hart’ (“De relatiekomedie die een beetje pijn doet”) en tourt hiermee met twee actrices en Rick Engelkes langs de theaters. 

Vanaf september van 2017 zijn de mannen Veldhuis & Kemper weer met een gloednieuw cabaretprogramma en frisse energie in de Nederlandse en Belgische theaters te vinden.

Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×