0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


dinsdag 25 oktober 2016

Vendor en Carré

Carré is al meer dan 9 jaar tevreden klant van Vendor en verlengde daarom de samenwerking met de dienstverlener van verfrissende oplossingen voor de toiletruimte.

Pieter van Opheusden, manager publieksservices van Carré vertelt: ‘We zetten graag onze jarenlange samenwerking met Vendor voort. We ervaren Vendor als een betrouwbare partner in toilethygiëne. De service en kwaliteit waarderen we zeer. Vendor speelt goed in op onze wensen met aanpassingen in het assortiment. Ook het duurzaamheidsaspect vinden we beiden van belang. Zo gaan we dankzij Vendor met waterbesparende kranen werken. Een mooie stap.’

Ghislaine Ottevanger, Directeur Nederland bij Vendor vult enthousiast aan: “Voor Vendor is het een voorrecht om Koninklijk Theater Carré haar toilethygiëne oplossingen en diensten te leveren. Wij zijn uiteraard ontzettend blij met het partnership dat we met Carré hebben. Wij blijven er met veel passie voor zorgen dat gasten van Carré een zeer positieve indruk hebben van hun toiletbezoek bij Carré: een indruk die aansluit bij de beleving van het Theater.”

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×