0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


donderdag 1 december 2016

Venice naar Carré op zondag 7 mei 2017

De band Venice uit Venice Beach, Californië, komt op zondag 7 mei 2017 naar Carré.

De kaartverkoop start nu. Bestel hier uw kaarten.

Venice is een band afkomstig uit Venice Beach, California die bestaat uit twee sets van broers; Michael en Mark Lennon en hun neven Kipp en Pat Lennon.

The Lennons treden als band  al op sinds 1980. Hun muziek is een reflectie van de vele invloeden van hun jeugd waarin ze opgroeiden in een klein, eclectisch en cultureel stranddorpje waarnaar de band is vernoemd. Hun sound is vertrouwd en fris tegelijk waarin hun classic rock en folk invloeden duidelijk naar voren komen in hun pop gevoeligheden. Je kunt de invloeden herkennen vanuit artiesten als Crosby, Stills & Nash, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Stevie Wonder, Steely Dan, the Eagles en Sly & the Family Stone.

De handelsmerken van Venice zijn hun melodieën, de persoonlijke teksten en  de hoge energie in de shows. Hiermee oogst de band veel lof van zowel fans als industrie. Mede hierdoor hebben zij diverse albums uitgebracht bij labels als Sony Records, Universal Records, Atlantic Records en Vanguard Records.

Al vijftien jaar is Venice zeer succesvol in Nederland, waarbij hun melodieën en muzikaliteit worden gezien als een moderne uitbreiding van wat ze in Europa noemen als “West Coast Music”. Venice bouwt graag verder aan hun reputatie en stoelt dit op een langdurige vriendschap met hun fans en publiek, waarbij hun meet&greets na de shows soms net zo lang duren als hun shows.

Het onderscheidende, vocale geluid en de melodieën hebben er voor gezorgd dat Venice en zijn leden met de grootste namen uit de muziekindustrie hebben opgenomen en opgetreden, voorbeelden hiervan zijn Bruce Springsteen, Michael Jackson, David Crosby, Stevie Nicks, Jon Bon Jovi, Jackson Brown, Brian Wilson, Cher, Don Henley, Elton John, Michael McDonald, Phil Collins, Kenny Loggins, Ozzy Osborne, Billy Idol, Roger Waters, America, Heart, en nog vele anderen.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×