0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


vrijdag 12 juli 2019

Carré verwelkomt VHC Jongens als partner

Gastronomie en beleving komen samen in het mooiste theater van Nederland

Per juli 2019 is VHC Jongens BV de horecaleverancier van Koninklijk Theater Carré. Madeleine van der Zwaan, directeur Carré en Bram Kreté, operationeel manager beklonken namens Carré de partnership met Maurice Baltus, sales manager bij VHC Jongens. VHC Jongens is een groothandel van Amsterdamse origine met passie voor horeca. Carré ziet zichzelf als cultureel ondernemer en heeft ambities en wensen die zij wil realiseren als modern en innovatief theater. Daarin is de samenwerking met partners onmisbaar.

Maurice Baltus: "Binnen VHC Jongens BV zijn wij zeer verheugd om voor Koninklijk Theater Carré dagelijks klaar te kunnen staan. Kwaliteit, enthousiasme en vakmanschap is elkaars gemeenschappelijk deler. Op naar een nieuw sprankelend theaterseizoen, met veel positieve en nieuwe energie."

Bram Kreté: "Wij kijken uit naar de samenwerking met VHC Jongens. Een echt Amsterdams bedrijf waar ambacht hoog in het vaandel staat en passie voor het vak er vanaf spat. Dit zagen wij terug in de kennismaking met alle afdelingen tijdens ons bedrijfsbezoek aan hen. Daarnaast heeft het enthousiasme, het meedenken en de bereidwilligheid ons overtuigd om een partnership aan te gaan."

Carré beschikt over drie restaurants met ieder een eigen sfeer en menukaart. Zo kunt u voorafgaand aan de voorstelling dineren op de manier die het beste bij u past. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×