0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


dinsdag 11 augustus 2015

Amerikaanse singer-songwriter Jarrod Dickenson in voorprogramma Don McLean

Verhalen vertellen is een Texaanse traditie. Grote hoeden en nog grotere verhalen zijn onmiskenbare eigenschappen van singer-songwriter Jarrod Dickenson. BBC Radio 2 kondigde hem aan als een “waanzinnig talent” en de collega’s van BBC 6 noemen zijn nummers  “briljant”.

Afkomstig uit Waco, maar nu woonachtig in Brooklyn spendeert Dickenson veel van zijn tijd aan het optreden met zijn soulvolle Americana muziek. Jarrod’s album ‘The Lonesome Traveler’ zorgde voor een tour door het Verenigd Koninkrijk en Ierland, maar ook voor optredens als support act van Laura Marling, David Bromberg, John Fulbright, Duke Special en David Ford.

Zijn EP, 'Songs From Willow St', leverde hem nog meer fans op, waaronder diverse BBC radiodeejays die allemaal Jarrod’s muziek opnamen in hun playlist. Na zijn optreden op Glastonbury werd hij gevraagd om mee te gaan met Don McLean op tournee. Begin 2016 komt zijn nieuwe album uit. Het magazine ‘No Surrender’ prees Dickenson ook al uitgebreid: “Zijn stem klinkt als een jonge Tom Waits. De liedjes van Jarrod zijn adembenemend met melodieën waar zijn collega’s hun linkerarm voor zouden afstaan.

Bestel hier uw kaarten voor het concert van Don McLean met Jarrod Dickenson in het voorprogramma.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×