0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


donderdag 5 december 2013

War Horse komt naar Nederland

Internationaal theatersucces beleeft Nederlandse première in Carré

War Horse, het wereldwijde theaterfenomeen gaat tijdens het Holland Festival in première in Koninklijk Theater Carré. Het verhaal van War Horse, over vriendschap, loyaliteit en moed, wordt verteld door dertig acteurs in combinatie met baanbrekend poppentheater van de Zuid-Afrikaanse Handspring Puppet Company, waarin ademende en galopperende paarden tot leven worden gebracht op het toneel.

De bekroonde productie van the National Theatre of Great Britain  is sinds de première in Londen in 2007 wereldwijd al gezien door meer dan vier miljoen theaterbezoekers. De show staat momenteel voor het zesde jaar op West End in Londen voor uitverkochte zalen, toert tevens door Groot-Brittannië en Ierland, is op uitgebreide tournee door Noord-Amerika en onlangs opende een nieuwe productie in Berlijn. De Broadway productie heeft vijf Tony Awards gewonnen.

Als de Eerste Wereldoorlog uitbreekt wordt Joey, het geliefde paard van de jonge Albert, verkocht aan de cavalerie van het Britse Leger en naar Frankrijk verscheept. Daar raakt hij al snel verstrikt in vijandelijk gebied. Het lot neemt hem mee op een uitzonderlijke reis waarbij hij beide kampen bijstaat en zichzelf uiteindelijk alleen terugvindt in Niemandsland. De jongen Albert kan Joey niet vergeten en begint aan een gevaarlijke missie om Joey te vinden en hem thuis te brengen.

De kaartverkoop van War Horse start vrijdag 6 december 2013.

www.warhorse.nlBinnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×