0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


donderdag 6 februari 2014

Wegens succes War Horse verlengd t/m eind september 2014

Kay Greidanus gaat hoofdrol Albert spelen

KayDoor de grote belangstelling voor de voorstellingen van War Horse is de voorstelling in Koninklijk Theater Carré verlengd tot en met eind september 2014. War Horse gaat op 14 juni in première in Carré. Vandaag werd ook bekend dat jong talent Kay Greidanus de rol van Albert gaat spelen.

Kay Greidanus

Kay neemt de rol van Albert op zich, een eenvoudige boerenjongen uit een dorp in het Engelse Devon. Joey is het geliefde paard van Albert en er ontwikkelt zich een intensieve relatie tussen hen. Kay is vorig jaar afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht. Hij liep stage bij het Nationale Toneel onder regie van Theu Boermans en Johan Doesburg in De Drie Zusters van Tsjechov en Strange Interlude van Eugene O’Neill. Kay speelde bij Toneelgroep Maastricht onder regie van Carina Molier. Toerde vorig jaar met de productie Het Proces van Toneelgroep Oostpool onder regie van Marcus Azzini. Kay was tevens te zien op televisie in de bekroonde NTR KORT! Sevilla van Bram Schouw.

War Horse

Het opmerkelijke verhaal van War Horse is gebaseerd op de Britse roman van Michael Morpurgo, bewerkt door Nick Stafford, gemaakt in samenwerking met de Handspring Puppet Company. Oorspronkelijk geregisseerd door Marianne Elliot en Tom Morris, decorontwerp van Rae Smith, licht door Paule Constable, choreografie door Toby Sedgwick. De puppeteer regisseurs zijn Basil Jones en Adrian Kohler, video design van 59 Productions Ltd, liedteksten door John Tams, muziek van Adrian Sutton en geluidsontwerp door Christopher Shutt.

Deze bekroonde productie van the National Theatre of Great Britain is tot stand gekomen door een unieke samenwerking tussen zes theaters, Stichting Theateralliantie en Holland Festival in samenwerking met de Handspring Puppet Company en mede mogelijk gemaakt door de VandenEnde Foundation.

Reserveer hier uw kaarten

Kijk hier voor meer informatie

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×