0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


maandag 14 augustus 2017

Wëreldbänd 5 sterren succes op Fringe Festival

Na een succesvolle theatertour in Nederland speelt de Wëreldbänd met hun voorstelling Släpstick nu ook de sterren van de hemel in het Schotse Edinburgh. De hele maand augustus staan ze op het prestigieuze Fringe Festival voor een internationaal publiek en de eerste recensies van de kritische vakpers zijn meer dan lovend!

The FEST***** 'Virtuosic musical comedy is a feast for the eyes as well as ears'
The LIST**** 'Roguish maestros with a flair for musical comedy'
The Stage****
'Meticulous musical clowning'
Fife Today ****
 'A real gem, and one you shouldn’t miss'
 

Ook het publiek reageert enthousiast met na iedere show een staande ovatie en een run op de band's social media. Op Facebook deelt de band hun ervaringen 'Riding the Royal Mile'

Tussen de bedrijven door poseerde de band in de Schotse hoofdstad voor het theater waar Stan Laurel, een van hun grootste slapstick voorbeelden, voor het eerst het podium beklom.

Met hun muzikale theatervoorstelling Släpstick eert de Wëreldbänd haar beroemde voorgangers Charlie Chaplin, Laurel & Hardy, The Mini & Maxi en andere grootheden uit het vak. Släpstick is een spectaculaire verzameling van muzikale en humoristische acts uit de traditie van variété en slapstick met een moderne twist. Regie was in handen van Stanley Burleson, speladvies van Karel de Rooij.

De Nederlandse pers beloonde de voorstelling met een ware sterrenregen. Andre van Duin noemde de Wëreldbänd "overweldigend en briljant" en Youp van 't Hek schreef "Dit is theater zoals theater hoort te zijn" (Wëreldbänd publieksreacties)

Met het succes op het Fringe Festival zal binnen afzienbare tijd ook publiek buiten Nederland van Släpstick kunnen genieten. Wëreldbänd bestaat uit Willem van Baarsen, Rogier Bosman, Jon Bittman, Sanne van Delft en Ro Krauss.

Zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 speelt de Wëreldbänd Släpstick in Carré.

Bestel hier uw kaarten.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×