0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


woensdag 20 augustus 2014

ZET 'M IN JE AGENDA

Wereldkerstcircus 30 augustus 2014 in de verkoop

Het Grote Jubileumprogramma

Tientallen artiesten van het Wereldkerstcircus  staan in Carré niet alleen in een gouden lijst, er blinkt dit jaar ook meer goud dan ooit in- en boven de piste! Er werken maar liefst vier Gouden Clown winnaars mee aan dit jubileumprogramma. De Gouden Clown is de hoogste circusonderscheiding ter wereld: De Oscar van de Circuswereld die elk jaar wordt uitgereikt op het Internationale Circusfestival van Monte Carlo.
Het Wereldkerstcircus presenteert de Gouden Clown winnaar van dit jaar; de springplankgroep Amadeus. Vijftien acrobaten die geheel in Mozartstijl, kostuums, choreografie en natuurlijk muziek, het beste en spectaculairste springplanknummer ooit laten zien! Daarnaast schitteren de winnaars 2008 Florian en Edith Richter met een speciaal paardenjubileumnummer in dit programma.
 
De clown der clowns David Larible (Gouden Clown 1999) maakt het feest compleet met nieuwe scènes. Carré is voor deze beste clown ter wereld zijn huiskamer geworden. Het achtmaal met een Gouden Clown onderscheiden Nationaal Circus van Pyongyang gaat voor het eerst in meer dan 100 jaar vliegende trapeze de nog nooit vertoonde vijfvoudige salto  maken. Het Wereldkerstcircus  is het meest bezochte, meest succesvolle Kerstcircus van Nederland met in 30 jaar bijna anderhalf miljoen bezoekers in meer dan duizend voorstellingen.


Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×