0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


zaterdag 19 september 2015

31e wereldkerstcircus nu in de verkoop

Kaartverkoop reeds gestart

  • Fotograaf: Rein Schouten

Het komende 31e Wereldkerstcircus, dat van 17 december t/m 3 januari gehouden wordt in het Koninklijk Theater Carré, is het meest bekroonde kerstprogramma ooit. Zo goed als alle nummers zijn bekroond op de grootste circusfestivals van de wereld in Monte Carlo, Parijs, Peking, Moskou etc.

Zo presenteert het Wereldkerstcircus met trots uit China het nummer Black and White Fantasy dat dit jaar de Gouden Clown – de hoogste circusonderscheiding ter wereld – won op het circusfestival van Monte Carlo. In dit nummer verenigen bijna bovenmenselijke prestaties zich met ontroerende schoonheid.

Het komende Wereldkerstcircus biedt eigenlijk een Gouden Clown festival. Naast Black and White Fantasy werden de paardennummers van Florian en Edith Richter met deze Oscar van de circuswereld bekroond, net als de fascinerende Pas de Deux uit Noord-Korea en The Flying Girls: een grote vliegende trapeze waarbij voor het eerst alle sprongen door jonge vrouwen worden uitgevoerd.

Naast deze vier Gouden Clowns werken er twee Zilveren Clown-winnaars mee aan het programma: Rosi Hochegger met haar komische “slaappaard” Scout, haar vrolijke hondennummer en uit China de grootste Icarische Spelen ter wereld met 21 acrobaten!

Goud was er op het circusfestival van Morgen in Parijs voor de comedy clowns act van Starbugs en voor het springplanknummer Baskultoo. En de luchtacrobate Anastasia Makeeva werd bekroond als Beste Russische Artieste van het jaar.

Kortom in het Wereldkerstcircus verenigt zich nu de absolute wereldtop in één programma, dat de naam Wereldkerstcircus met ruim 100 medewerkers meer dan waar maakt!

Bestel hier uw kaarten.Binnenkort in Carré


Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×