0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


Bereikbaarheid

Koninklijk Theater Carré
Amstel 115-125
1018 EM Amsterdam

Het theater ligt in het centrum van Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Parkeren voor slechts € 10 voor 24 uur
Koninklijk Theater Carré verwijst u graag door naar Qpark garage Centrum Oost/Amstelcampus. Deze bewaakte parkeergarage bevindt zich op acht minuten lopen van Carré.

Reserveren kunt u via onze website of mailen naar kassa@carre.nl. De kosten voor een parkeerplaats zijn € 10 en u kunt dan vanaf 17:30 uur de parkeergarage inrijden. Om hier gebruik van te maken dient u voorafgaand aan de voorstelling een parkeerplaats te reserveren.
Bij een reservering via de website ontvangt u een voucher en deze kunt u samen met de inrijkaart die u ontvangt bij het inrijden, voorafgaand aan de voorstelling bij de kassa van Carré verzilveren voor een uitrijkaart. Reserveren is alleen mogelijk in combinatie met een toegangskaart voor de voorstelling.

Openingstijden Qpark garage Centrum Oost/Amstelcampus
De garage is voor Carré bezoekers geopend vanaf de tijd die op uw parkeervoucher vermeld staat. Kijk op uw parkeervoucher voor de exacte inrijtijd.

Locatie
Q-park Centrum Oost
Wibautstraat 3b
1091 GH Amsterdam
Toegankelijk voor auto’s tot 1.95 meter hoog

Let op! De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Tweede Boerhaavestraat 10, zijstraat van de Wibautstraat, ter hoogte van de SPAR en Hogeschool van Amsterdam. Klik hier voor de locatie in Google Maps

Bekijk hier de looproute van de parkeergarage naar Carré.

Carré beschikt over een vast aantal parkeerplaatsen bij Qpark garage Centrum Oost/Amstelcampus. Indien er in het bestelproces onder aantal geen tickets staat, zijn onze parkeerplaatsen volgeboekt. Lees hier de algemene voorwaarden van de Q-park parkeergarage.

Voor vragen kunt u mailen naar kassa@carre.nl of bel met 0900 20 29 200 (€1,- p/g).

Andere parkeermogelijkheden in Amsterdam
www.amsterdam.nl/parkeren
www.parkeren-amsterdam.com/centrum

Openbaar Vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station brengen de trams en de metro's u in tien minuten naar Carré. Vanaf Amsterdam Amstel heeft de metro slechts vijf minuten nodig. De halte waar u uit kunt stappen voor zowel de tram als de metro is halte Weesperplein. U kunt vanaf Centraal Station of Amstel alle metro's nemen (alle metrolijnen stoppen op halte Weesperplein). Vanaf de halte loopt u in vijf minuten naar de ingang van Carré.

Voor informatie over reistijden, verbindingen, prijzen en nachttreinen richting Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Arnhem kunt u bellen met de Openbaar Vervoer Reisinformatie: 0900 9292 (€ 0,70 pm) of surf naar www.9292.nl 

Parkeren vanaf 1 april 2016: slechts € 10 voor 24 uur

 

Per 1 april 2016 werkt Koninklijk Theater Carré samen met Q-park Centrum Oost. Deze bewaakte parkeergarage bevindt zich op acht minuten lopen van Carré.

Reserveren en betalen regelt u via onze website, zodat u verzekerd bent van een parkeerplaats. U betaalt € 10 voor 24 uur. Bij boeking via de website ontvangt u een voucher, deze u kunt omwisselen voor een uitrijdkaart bij de kassa van Carré.

 

Openingstijden

De garage is 24 uur per dag geopend.

mso-fareast-language:EN-US;} -->

Carré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×