0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


Bijenkorf Inspiration Day

Carré als inspirerende locatie voor de medewerkers van de Bijenkorf

Op 23 oktober 2014 vond de ‘de Bijenkorf Inspiration Day’ plaats in de vernieuwde Café Foyer van Carré. Tijdens de Inspiration Day werden de collega’s van Buying, Marketing en E-commerce geïnspireerd en er werd nagedacht over de ‘inspirerende Bijenkorf’ van de toekomst. ‘Hoe kunnen wij onze klanten nog beter verrassen en inspireren tijdens hun bezoek aan onze (online) winkels?’ Wij spraken met mevrouw Lagendaal (Adviseur Learning & Development), organisator van deze bijzondere dag.

Waarom heeft u voor Koninklijk Theater Carré gekozen als locatie?
"Carré heeft, net zoals de Bijenkorf, een rijke historie en blijft zich ook continu vernieuwen om de bezoekers aan zich te binden. Beiden blijven wij onze bezoekers voortdurend verrassen en inspireren met een uitdagend programma. Carré gaat mee met de tijd en voldoet aan de huidige wensen, met daarin de historie in achtnemend."

Hoe is de samenwerking met Koninklijk Theater Carré verlopen?
"De samenwerking was erg prettig. In de voorbereiding werd er goed meegedacht en aanbevelingen gedaan omtrent onze wensen. Gedurende de dag werden we goed begeleid en stelden de medewerkers van Carré zich flexibel op."

 

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×