0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


Carré Fonds

De Magie van Carré
Op 3 december 2017 werd Koninklijk Theater Carré 130 jaar. Sinds Oscar Carré zijn theater aan de Amstel realiseerde, heeft het talloze toeschouwers weten te bereiken. Naar Carré gaan was en is een feest. Een feest van betovering en ontroering, van dromen en kansen, van nostalgie en vernieuwing.

Wat doet het Carré Fonds?

Koninklijk Theater Carré ziet zichzelf als cultureel ondernemer: een zelfstandig theater zonder cultuursubsidies dat risico’s durft te nemen en proactief op zoek gaat naar mogelijkheden om de instandhouding van Carré als modern en innovatief theater te realiseren. Deze positie daagt Carré uit om inventief te zijn, slimme keuzes te maken en samenwerkingsverbanden te zoeken. Het Carré Fonds helpt en ondersteunt haar hierbij, zodat het theater projecten kan realiseren die zonder steun van derden niet mogelijk zijn. 

Mede dankzij een financiële garantstelling van het Carré Fonds heeft in 2018 de musicalklassieker Sunset Boulevard, met originele Engelse Cast en 16-koppig orkest in Carré geschitterd. Daarnaast kijken we terug op een succesvolle eerste festivaleditie van Carré Beweegt, waarin Carré een unieke selectie voorstellingen van het genre Nouveau Cirque heeft laten zien. Op het gebied van innovatie en monument heeft het fonds bijdragen aan de aanschaf van een nieuwe dimmersinstallatie, zonnepanelen op het platte gedeelte van het dak en de uitbreiding van de state-of-the-art geluidsinstallatie uit 2014 waardoor het geluid in de zaal bij verschillende opstellingen optimaal blijft.

Als particulier of als bedrijf kunt u het fonds steunen en zo een bijdrage leveren aan de drie thema’s waar het Carré Fonds zich voor inzet: theaterinnovaties & monument, talentontwikkeling en theaterproducties.

Hoe kunt u bijdragen?

Draagt u Carré een warm hart toe en wilt u nog meer betekenis geven aan uw band met het theater? Dat kan, door een gift aan het Carré Fonds of u als donateur voor langere tijd aan te sluiten. Daarmee draagt u ertoe bij dat het Koninklijk Theater Carré ook in de toekomst een vernieuwend, verrassend en divers programma kan blijven bieden aan een talrijk en breed publiek. Als dank voor uw schenking krijgt u privileges en wordt u uitgenodigd voor bijzondere gelegenheden voor de club van betrokken Carré-liefhebbers.
Al 500 mensen gingen u voor en sloten zich aan als
donateur. Doet u ook mee?

Persoonlijk contact?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harriëtte Loeffen of Eline Habraken.
T +31(0)20 524 9420 / 424
M fonds@carre.nl

Kijk hier voor de website van het Carré Fonds.

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×