0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


Bistro De Carrékelder

Bistro de Carrékelder is ons Frans georiënteerde eetcafé. Eén van de charmes van deze levendige en historische plek, is dat u bij elkaar aan tafel geplaatst kunt worden. De ruimte is beperkt, de service en de sfeer zijn enorm. Niet voor niets is De Carrékelder al jaren een vaste waarde onder onze bezoekers, voor onze klassiekers als de huisgemaakte uiensoep, varkenshaassaté en appelcrumble. 

Algemene menukaart 
Wij hanteren een algemene menukaart die wisselt per seizoen. Bekijk hier de menukaart. 

Kindermenu
U kunt met het hele gezin bij ons dineren. We hebben een speciaal menu samengesteld voor de kinderen. Bekijk hier het kindermenu.

Reserveren en meer informatie 
Op voorstellingsdagen is Bistro de Carrékelder geopend vanaf 17.00 uur. We zijn gesloten op de dagen dat Carré geen voorstelling heeft.

Voor reserveringen zijn wij tijdens voorstellingsdagen telefonisch bereikbaar vanaf 12:00 uur op nummer 020- 62 51 071 of reserveer hieronder uw tafel. Heeft u vragen over allergenen? Vraag het ons gerust.

Voor groepen vanaf tien personen 

Graag bespreken we met u uw wensen en de verschillende mogelijkheden. U kunt hierover (vrijblijvend) contact met ons opnemen.

Hier kunt u meer lezen over de geschiedenis van De Carrékelder.

Wij maken u erop attent dat onze tafelopstelling per dag wijzigt. Hierdoor kan het zijn dat u een tafel deelt met andere gasten. Uiteraard zorgen wij voor voldoende privacy en indien beschikbaar een eigen tafel. Dit alles afhankelijk van de bezetting.

Verhinderd
Mocht u verhinderd of vertraagd zijn kunt u bellen naar 020 - 625 10 71.

Indien u een tafel heeft gereserveerd in ons restaurant, en u een half uur later nog niet bent gearriveerd, zijn wij genoodzaakt uw tafel te vergeven.

Toegankelijkheid
Helaas is dit restaurant niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Dit in verband met uw eigen veiligheid in geval van calamiteiten.

Binnenkort in CarréCarré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×