0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


Bistro De Carrékelder

In de knusse Carrékelder, direct naast Carré, begint u samen met andere gasten uw theateravond. Eén van de charmes van deze historische plek, is dat u bij elkaar aan tafel geplaatst kunt worden. De ruimte is beperkt, de service en de sfeer zijn enorm. Niet voor niets is De Carrékelder al jaren een vaste waarde onder onze bezoekers. Wij houden de klok goed in de gaten, zodat u op tijd bent voor de voorstelling.

Na de matineevoorstelling van Herman van Veen kunt in Bistro De Carrékelder terecht voor het speciale Herman-van-Veen-menu voor 29,50 per persoon.

Bekijk hier de menukaart
 
Menu Bistro de CarrékelderOp voorstellingsdagen is Bistro de Carrékelder geopend vanaf 17.00 uur. We zijn gesloten op de dagen dat Carré geen voorstelling heeft.

Voor reserveringen zijn wij tijdens voorstellingsdagen telefonisch bereikbaar vanaf 12:00 uur op nummer 020- 62 51 071 of reserveer hier uw tafel. Heeft u vragen over allergenen? Vraag het ons gerust.

Voor groepen vanaf tien personen 
Graag bespreken we met u uw wensen en de verschillende mogelijkheden. U kunt hierover (vrijblijvend) contact met ons opnemen.

Hier kunt u meer lezen over de geschiedenis van De Carrékelder.

Wij maken u erop attent dat onze tafelopstelling per dag wijzigt. Hierdoor kan het zijn dat u een tafel deelt met andere gasten. Uiteraard zorgen wij voor voldoende privacy en indien beschikbaar een eigen tafel. Dit alles afhankelijk van de bezetting.

Bistro de Carrékelder is niet rolstoel toegankelijk.

Binnenkort in CarréCarré nieuwsbrief


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×