0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


Scholenarrangement

Met je klas naar The Curious Incident of the Dog in the Night-time

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time
De internationale theaterhit The Curious Incident of the Dog in the Night-Time komt van 20 september tot en met 1 oktober exclusief naar Carré, in de originele uitvoering, met de gehele Engelse cast. De voorstelling is zeer geschikt voor scholieren. Het stuk is gebaseerd op de gelijknamige miljoenenbestseller van Mark Haddon en staat bij veel middelbare scholen op de Engelse leeslijst.

Speciaal voor scholen
Scholen en onderwijsinstellingen bieden wij de gelegenheid een scholierenarrangement voor € 6,50 p.p. te boeken. Dit arrangement bestaat uit drie consumptiebonnen waarvan twee inwisselbaar voor een non-alcoholisch drankje naar keuze en één voor een bakje snoep of nootjes. Beide zijn inwisselbaar voorafgaand, in de pauze of na afloop van de voorstelling in één van onze foyers (exclusief toegangskaart voor de voorstelling). Het reserveren van entreekaarten en/of arrangementen voor groepen en/of klassen kan via Romy Venus, arrangementen@carre.nl of 020 – 5249 419.

Het verhaal
The Curious Incident of the Dog in the Night-Time
 vertelt het verhaal van de vijftienjarige Christopher John Francis Boone. Hij weet veel van wiskunde, maar weinig van mensen. Christopher houdt van lijstjes, patronen en de waarheid. Hij houdt niet van de kleuren geel en bruin en wil niet aangeraakt worden. Christopher is in zijn eentje nooit verder geweest dan het einde van de straat. Maar wanneer blijkt dat de hond van de buurvrouw vermoord is, gaat hij op onderzoek uit. Hij begint aan een onvergetelijke reis die zijn veilige wereld volledig op zijn kop zet.

Informatie
Let op:
 kijk bij de speeldata wanneer er boventiteling aanwezig is
Speelduur:
 2 uur 30 min, incl pauze
Speeldata/
prijzen: bekijk hier de speeldata en prijzen

Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×