0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


In de nok

De foyer op de bovenste etage van Carré is vernieuwd en draagt de nieuwe, toepasselijke naam In de Nok. Deze prachtige locatie – door Het Parool “met stip de mooiste borrelplek van de stad” genoemd – is in een modern jasje gestoken. Uiteraard is het historische spantendak, dat zo kenmerkend is voor Carré, bewaard gebleven.

Jeroen Lauffer, chef-kok in Carré: “In ons nieuwste restaurant In de Nok heeft u de keuze uit kleine en diverse gerechten, die goed te combineren en te delen zijn. Daarnaast hebben alle bijpassende wijnen dezelfde prijs. Op deze mooie plek begint een avond Carré met een ware smaakbeleving.”

               Menukaart
             in de nok

Op voorstellingsdagen is In de Nok geopend vanaf 17:30 uur. U kunt In de Nok tot vlak voor aanvang binnenlopen voor een hapje en/of drankje of vooraf een tafeltje reserveren.

Reserveren
Reserveer hier uw tafel, telefonisch: 088-123 24 88 (vanaf 12:00 uur) of per e-mail: kassa@carre.nl. Als u verhinderd of vertraagd bent, kunt u bellen naar 020 - 52 49 457.

Dieetwensen

Als u dieetwensen heeft, kunt u een e-mail sturen naar kassa@carre.nl
Wij houden hier rekening mee. 

Voor groepen vanaf tien personen
Graag bespreken we met u uw wensen en de verschillende mogelijkheden. U kunt hierover (vrijblijvend) contact met ons opnemen via arrangementen@carre.nl

Doneer aan het Carréfonds


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig bedrag in.


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×