0900 - 25 25 255

Telefonisch 7 dagen p/w bereikbaar (€ 0,45 p/m):
ma t/m vr: 9.00 uur tot 21.00 uur, za en zo: 10.00 uur tot 20.00 uur


Pasta in de nok

Tot 19.15 uur binnenlopen om iets te eten en nog op tijd in de zaal zitten? Daarvoor kunt u bij Carré op hoog niveau terecht. Helemaal bovenin, onder het indrukwekkende spantendak, eet u pure Italiaanse gerechten: Pasta in de Nok.

Last-minute eten voor de voorstelling is dus geen enkel probleem In de Nok. Maar niets let u om even rustig de tijd nemen om te genieten van een échte Italiaanse maaltijd, een goed glas wijn en het fantastische uitzicht over onze stad.

Pasta in de Nok
Het eten in Pasta in de Nok is even eenvoudig als lekker: geweldige combinaties van huisgemaakte pasta en vier verse sauzen, waarvan altijd minimaal één vegetarische. Wilt u een voorafje? Dan kiest u bijvoorbeeld een mooie salade of een plateau met antipasti of bruschetta. Voor ‘toe’ maakt onze keukenbrigade klassiekers als tiramisu en panna cotta.
               Menukaart
             in de nok

Openingstijden
Op voorstellingsdagen is In de Nok geopend vanaf 17:30 uur. U kunt In de Nok tot vlak voor aanvang binnenlopen voor een hapje en/of drankje, of vooraf een tafel reserveren.-


Reserveren 

Reserveren is wenselijk. U kunt hier reserveren of telefonisch via 088 - 123 24 88 (vanaf 12.00 uur). U kunt ook een e-mail sturen naar kassa@carre.nl. Als u verhinderd of vertraagd bent, kunt u bellen naar 020 - 52 49 429.


Speciale wensen

Wij houden graag rekening met uw dieetwensen. Stuur een e-mail met uw wensen naar kassa@carre.nl

Met een groep naar In de Nok
Er zijn verschillende mogelijkheden om In de Nok een evenement, borrel of groepsdiner te organiseren. U kunt hierover (vrijblijvend) contact met ons opnemen via arrangementen@carre.nl.

 
Doneer aan het Carréfonds


Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig bedrag in.


Inloggen
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Minimaal 8 tekens en minimaal 1 hoofdletter en 1 kleine letter.
×